Válaszd ki azt a házat, amelyikben laknál, és derítsd ki, ez mit fed fel rólad

Szirák Viki
Írta: ,
Válaszd ki azt a házat, amelyikben laknál, és derítsd ki, ez mit fed fel rólad

Kép forrása: meowgag.com

Ehhez a személyiségteszthez csak a megérzéseidet kell előhívnod, anélkül, hogy gondolkodnál a válaszon. A képen öt darab házat láthatsz, mindegyiken máshol és máshogy helyezkednek el az ablakok, neked pedig azt kell kiválasztanod, amelyikben a legszívesebben laknál. Ezután görgess tovább, hogy megtudd, miről árulkodik a válaszod!

1. Ház, nagy ablakkal

A válaszod arra enged következtetni, hogy igazán népszerű, szociális alkat vagy, aki szereti, ha sokan veszik körül. Azonban nem vagy az a klasszikus értelemben vett extrovertált jellem, hiszen sokszor érzed azt, hogy bár rengeteg barátod van, mégis magányos vagy. Ezért nem szívesen maradsz otthon egyedül a gondolataiddal, és inkább mindig szervezel magadnak egy programot, hogy ne érezd magad egyedül. Szerencsére tényleg szerető, őszinte és megbízható barátaid vannak, így tudod, hogy ha bármi történne, lenne kire számítanod!

2. Ház, bezárt ablakokkal

Titokzatos, rejtélyes személyiséged van, és ez rengeteg ember érdeklődését kelti fel, még akkor is, ha nem feltétlenül akarsz új ismeretségekre szert tenni.

Noha sok barátod van, te sosem érezted rosszul magad akkor sem, ha egyedül kellett lenned. Sőt, mára már arra is rájöttél, hogy ilyenkor tudsz lelkileg és mentálisan feltöltődni.

Kikapcsolódsz, végig tudod gondolni, mi jár a fejedben, és ez a fajta önismeret erőt adott neked ahhoz, hogy megfelelő döntéseket hozz. Szerencsés vagy, amiért az egyedüllétből nem hátrányt, hanem hatalmas előnyt tudsz kovácsolni!

3. Ház, átlagos ablakkal

Nyílt lélek vagy, toleráns, és barátságos. Ennek köszönheted azt, hogy elég sok közeli és távolabbi barátod van, és ha épp fizikailag nincs is veled senki, tuti, hogy akkor is meg van nyitva egy csetablak a laptopodon, és épp társalogsz valakivel. Arról nem is beszélve, hogy napi szinten elég sok üzenetet kapsz! Energikus, kalandvágyó, vidám lélek vagy, aki bár időnként szeret otthon maradni, és hétvégén filmet nézni, az esetek többségében azért mégis mindig betervezel magadnak egy aktív programot. Csak arra figyelj oda, hogy a megfelelő emberekben bízz meg, mert bár te nagyon jó lelkű vagy, sajnos nem mindenki az!

4. Ház, kis ablakkal

Mindig is egy kicsit félénkebb, visszafogottabb voltál, mint a nagy átlag. Ettől függetlenül a környezeted próbál nyitni feléd, barátkozni veled, de rengeteg olyan alkalom van, amikor te ezt észre sem veszed. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lennének jó barátaid, de tény, hogy a minőséget többre tartod a mennyiségnél.

Kicsit zárkózottabb jellemed miatt elég kevés ember ismer téged igazán, és nehezen is nyílsz meg előttük.

Ritka az, hogy a félelmeidről, érzéseidről beszélnél, és ez a párkapcsolataidban is így van. Pedig hidd el, nincs mit rejtegetned!

5. Ház, padlóközeli ablakkal

Kevés olyan különleges, szeretetteli ember létezik a világon, mint te. Mindig kedves vagy, barátságos, segítőkész, és ezért az emberek nagyon jól érzik magukat a társaságodban. Hiszen rögtön érződik, te egy jótét lélek vagy. Mindig igyekszel két lábbal a földön járni, és közben pozitív, optimista szemlélettel tekinteni az életre, akkor is, ha rossz dolgok történnek veled. Néha csalódsz, mert mindenkiben maximálisan megbízol, de ennek ellenére sem adod fel az emberekbe vetett hitedet.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba