Válassz egy háromszöget, és ismerd meg jobban magad: mi a legfontosabb számodra az életedben?

Szirák Viki
Írta: ,
Válassz egy háromszöget, és ismerd meg jobban magad: mi a legfontosabb számodra az életedben?

Kép forrása: brightside.me

Van, akinek a család és a szerelem, másoknak a karrier vagy a tanulás áll az első helyen: nincs két ugyanolyan ember, így az is változó, kinek mi a prioritás. Az alábbi tesztből pedig te is kiderítheted, melyik típust testesíted meg! Nézd meg a fenti háromszögeket, majd gondolkodás nélkül válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik. Ezek után olvass tovább, és ismerd meg magad egy kicsit alaposabban.

Ha az első háromszöget választottad Kép forrása: brightside.me

A legjobb, legerősebb tulajdonságod a kitartásod. Ha valamit a fejedbe veszel, akkor te tényleg azon is vagy, hogy azt valóra váltsd, ahelyett, hogy folyton halogatnád a tennivalóidat. Emiatt az emberek talán egy kissé perfekcionistának tarthatnak téged, és azt érezhetik, hogy nagyon ragaszkodsz a szabályokhoz.

Viszont valójában nem ez a helyzet; szimplán csak úgy tartod, ha már valamibe belefogsz, akkor azt a kezdetektől fogva jól kell csinálni.

Ez a személyiségjegyed a barátságaidban is megmutatkozik, és az ismerőseid tudják is, hogy rád bármiben számíthatnak. Emiatt van az, hogy többnyire mindenben sikeres vagy!

Ha a második háromszöget választottad Kép forrása: brightside.me

Kevés olyan kedves, megértő ember létezik a világon, mint amilyen te vagy. Ki nem állhatod a hazudozást, ezért nagyon ritkán füllentesz; igazságérzeted ugyanis mindig eluralkodik rajtad.

Azt gondolod, mind szerelmi, mind baráti téren az őszinteség a legjobb megoldás, és ha valaki rosszat tesz egy másik személlyel, hiszed, hogy az élet előbb-utóbb visszaadja ezt neki.

Pozitív hozzáállással és világnézettel bírsz, ezért is van az, hogy ritkán uralkodik el rajtad a szomorúság – és még ilyenkor is igyekszel mosolyt erőltetni az arcodra. Nem csoda, hogy az emberek egy barátságos, segítőkész személynek ismernek téged!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv