Hány vonalat látsz a csuklódon? Nézd meg alaposan és olvasd el a jellemzésedet

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Hány vonalat látsz a csuklódon? Nézd meg alaposan és olvasd el a jellemzésedet

A tenyérelemzés szakértői szerint a csuklódon lévő vízszintes vonalak (Rascette vonalak) rengeteg információt elárulhatnak rólad. Olyannyira, hogy ezáltal meg tudják mondani, milyen sokáig fogsz élni, milyen az egészségi állapotod, mi a végzeted, és még azt is, hogy mennyire van egyensúlyban egymással a tested és a lelked. Ha kíváncsi vagy, a te csuklódból mire tudnának következtetni, olvasd el ezt az útmutatót!

A harmadik vonal különlegessége Kép forrása: tattoo-journal.com

A csuklódon lévő harmadik vonal a sikerhez és a hírnévhez kapcsolódik. Persze nem mindenkinek van ennyi vonal a kezén, de ha neked igen, az azt jelenti, hogy valószínűleg nagy hatással leszel másokra.

Sőt, mindez olyannyira igaz, hogy akár híressé is válhatsz emiatt a környezetedben, és komoly dolgokat vihetsz véghez.

A csuklón található negyedik vonal kifejezetten ritka, de tenyérelemzők szerint ez megerősíti a harmadik vonal üzenetét, így nagyobb eséllyel érhetsz el változásokat a környezetedben.

Minél több, annál jobb Kép forrása: wheretoget.it

Minden vonalnak megvan a maga jelentése; az emberek többségének átlagosan 2-3 található a csuklóján (legjobban úgy tudod őket kivenni, ha kicsit magad felé hajtod a kezedet), de a szerencsésebbeknek egy negyedik is megbújik a kezén. És hogy ők miért is mázlisták?

Állítólag minél több vonal található a csuklódon, annál hosszabb élet áll előtted.

Az elemzést te is könnyen elkészítheted magadnak, ehhez pedig vess néhány pillantást a jobb kezedre, számold meg, hány vonal található rajta, majd olvasd el, ezek mit szimbolizálnak!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!