Hány vonalat látsz a csuklódon? Ezt árulja el rólad

Kovács Andrea
Írta: ,
Hány vonalat látsz a csuklódon? Ezt árulja el rólad

A tenyérelemzés szakértői szerint a csuklódon lévő vízszintes vonalak (Rascette vonalak) rengeteg információt elárulhatnak rólad. Olyannyira, hogy ezáltal meg tudják mondani, milyen sokáig fogsz élni, milyen az egészségi állapotod, mi a végzeted, és még azt is, hogy mennyire van egyensúlyban egymással a tested és a lelked. Ha kíváncsi vagy, a te csuklódból mire tudnának következtetni, olvasd el ezt az útmutatót!

Az első vonal jelentése Kép forrása: enfemenino.com

Szakértők szerint a kézfejedhez legközelebbi, első vonal bír a legnagyobb jelentőséggel; minél tisztábban kivehető, és mélyebb a barázda, annál biztosabb, hogy nagyon jó az egészségi állapotod, és fizikailag is fitt vagy.

Ha viszont kifejezetten halvány a vonal és nehezen tudod észrevenni, valószínűleg túlságosan engedékeny vagy, és gyakran hozol meggondolatlan döntéseket.

Nőknél és férfiaknál is mást jelent, ha ez a vonal felfelé kanyarodik, vagy több kisebb barázda indul ki belőle. Előbbieknél nőgyógyászati gondokra utalhat (nehezebb szülésre, vagy esetleg kimaradt menstruációra), míg a férfiaknál többek között prosztata problémákat jelenthet.

A harmadik vonal különlegessége Kép forrása: tattoo-journal.com

A csuklódon lévő harmadik vonal a sikerhez és a hírnévhez kapcsolódik. Persze nem mindenkinek van ennyi vonal a kezén, de ha neked igen, az azt jelenti, hogy valószínűleg nagy hatással leszel másokra.

Sőt, mindez olyannyira igaz, hogy akár híressé is válhatsz emiatt a környezetedben, és komoly dolgokat vihetsz véghez.

A csuklón található negyedik vonal kifejezetten ritka, de tenyérelemzők szerint ez megerősíti a harmadik vonal üzenetét, így nagyobb eséllyel érhetsz el változásokat a környezetedben.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!