Hány vonal van a csuklódon? Ezt árulja el rólad

Kerekes Vivien
Írta: ,

A tenyérelemzés szakértői szerint a csuklódon lévő vízszintes vonalak (Rascette vonalak) rengeteg információt elárulhatnak rólad. Olyannyira, hogy ezáltal meg tudják mondani, milyen sokáig fogsz élni, milyen az egészségi állapotod, mi a végzeted, és még azt is, hogy mennyire van egyensúlyban egymással a tested és a lelked. Ha kíváncsi vagy, a te csuklódból mire tudnának következtetni, olvasd el ezt az útmutatót!

Minél több, annál jobb Kép forrása: wheretoget.it

Minden vonalnak megvan a maga jelentése; az emberek többségének átlagosan 2-3 található a csuklóján (legjobban úgy tudod őket kivenni, ha kicsit magad felé hajtod a kezedet), de a szerencsésebbeknek egy negyedik is megbújik a kezén. És hogy ők miért is mázlisták?

Állítólag minél több vonal található a csuklódon, annál hosszabb élet áll előtted.

Az elemzést te is könnyen elkészítheted magadnak, ehhez pedig vess néhány pillantást a jobb kezedre, számold meg, hány vonal található rajta, majd olvasd el, ezek mit szimbolizálnak!

Az első vonal jelentése Kép forrása: enfemenino.com

Szakértők szerint a kézfejedhez legközelebbi, első vonal bír a legnagyobb jelentőséggel; minél tisztábban kivehető, és mélyebb a barázda, annál biztosabb, hogy nagyon jó az egészségi állapotod, és fizikailag is fitt vagy.

Ha viszont kifejezetten halvány a vonal és nehezen tudod észrevenni, valószínűleg túlságosan engedékeny vagy, és gyakran hozol meggondolatlan döntéseket.

Nőknél és férfiaknál is mást jelent, ha ez a vonal felfelé kanyarodik, vagy több kisebb barázda indul ki belőle. Előbbieknél nőgyógyászati gondokra utalhat (nehezebb szülésre, vagy esetleg kimaradt menstruációra), míg a férfiaknál többek között prosztata problémákat jelenthet.