Hány vonal van a csuklódon? Ezt árulja el rólad

Kerekes Vivien
Írta: ,
Hány vonal van a csuklódon? Ezt árulja el rólad

A tenyérelemzés szakértői szerint a csuklódon lévő vízszintes vonalak (Rascette vonalak) rengeteg információt elárulhatnak rólad. Olyannyira, hogy ezáltal meg tudják mondani, milyen sokáig fogsz élni, milyen az egészségi állapotod, mi a végzeted, és még azt is, hogy mennyire van egyensúlyban egymással a tested és a lelked. Ha kíváncsi vagy, a te csuklódból mire tudnának következtetni, olvasd el ezt az útmutatót!

Szakértők szerint a kézfejedhez legközelebbi, első vonal bír a legnagyobb jelentőséggel; minél tisztábban kivehető, és mélyebb a barázda, annál biztosabb, hogy nagyon jó az egészségi állapotod, és fizikailag is fitt vagy.

Ha viszont kifejezetten halvány a vonal és nehezen tudod észrevenni, valószínűleg túlságosan engedékeny vagy, és gyakran hozol meggondolatlan döntéseket.

Nőknél és férfiaknál is mást jelent, ha ez a vonal felfelé kanyarodik, vagy több kisebb barázda indul ki belőle. Előbbieknél nőgyógyászati gondokra utalhat (nehezebb szülésre, vagy esetleg kimaradt menstruációra), míg a férfiaknál többek között prosztata problémákat jelenthet.

A gazdagság szimbóluma Kép forrása: enfemenino.com

A csuklódon lévő második vonal erősen látható, ráadásul még kisebb törések sincsenek benne? Akkor van egy szuper hírünk: a tenyérelemzők véleménye szerint ez a vonal a pénzügyi helyzetedet és a boldogságodat jelöli.

Tehát minél feltűnőbb és egyenesebb vonal díszíti a csuklódat az első vonal alatt, annál valószínűbb, hogy búcsút inthetsz az anyagi gondjaidnak, és vidám élet vár rád.

Ellenkező esetben viszont előfordulhat, hogy problémáid lesznek a pénzzel kapcsolatosan, ami a mindennapjaidat is megnehezítheti egy kicsit.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató