Gyermekként csúfolták őket, ma viszont az egész osztálynál többet keresnek

Kovács Andrea
Írta: ,
Gyermekként csúfolták őket, ma viszont az egész osztálynál többet keresnek

Kép forrása: faelife.tumblr.com

Egy időben, mikor a modell kifejezést meghallottuk, mindenki a meghamisíthatatlan esztétikumra, a nagybetűs szépségre gondolt. Manapság már tudjuk, hogy a szépség teljesen relatív fogalom, és a legjobb szerződéseket nem feltétlenül azok a modellek kapják, akik kifejezetten gyönyörűek: sokkal inkább azok, akik egyedi külsejükkel felkeltik a potenciális vevők érdeklődését.

Amy volt az első olyan modell, akit úgy alkalmaztak, hogy egy nagyon látványos és feltűnő bőrbetegséggel, a vitiligóval „küszködött”.

A titokzatos kórban szenvedő betegek elveszítik bőrükből, valamit szőr- és hajszálaikból a melanint.

Ennek eredményeképpen teljesen szabálytalan mintázatú, lassan növekvő, fehér foltok jelennek meg a bőrön, továbbá a szőr-és hajszálak is őszülni kezdenek.

Nem meglepő módon Amy elsősorban alapozókat, sminktermékeket népszerűsített, de ma már sokkal inkább előnyére fordítja egyedi külsejét, és a legtöbbször éppen „bőrhibája” kerül középpontba a fotókon.

Masha Tyelna Kép forrása: taringa.net

Masha Tyelna messze nem a tökéletes szépség képét testesíti meg, legalábbis, ha az általános közízlésről beszélünk.

A keskeny állú, hatalmas szemű modell a legkevésbé sem az a tipikus nő, akiről azt gondolnánk, milliókat keres a külsejével.

Pedig egész pontosan erről van szó!

Már-már optikai csalásnak tűnik, de Mashának tényleg ekkora szemei vannak, ami miatt megannyi sértést kapott fiatal korában – és ezen egyedi arcberendezése sem segített túl sokat.

Mégis, Masha ma nem csak divatfotókon szerepel rendszeresen, kifutókon és címlapokon is találkozhatsz vele, ahol hogy, hogy nem, éppen hatalmas szemeit hangsúlyozzák.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra