Gyermekként csúfolták őket, ma viszont az egész osztálynál többet keresnek

Kovács Andrea
Írta: ,
Gyermekként csúfolták őket, ma viszont az egész osztálynál többet keresnek

Kép forrása: faelife.tumblr.com

Egy időben, mikor a modell kifejezést meghallottuk, mindenki a meghamisíthatatlan esztétikumra, a nagybetűs szépségre gondolt. Manapság már tudjuk, hogy a szépség teljesen relatív fogalom, és a legjobb szerződéseket nem feltétlenül azok a modellek kapják, akik kifejezetten gyönyörűek: sokkal inkább azok, akik egyedi külsejükkel felkeltik a potenciális vevők érdeklődését.

Amy volt az első olyan modell, akit úgy alkalmaztak, hogy egy nagyon látványos és feltűnő bőrbetegséggel, a vitiligóval „küszködött”.

A titokzatos kórban szenvedő betegek elveszítik bőrükből, valamit szőr- és hajszálaikból a melanint.

Ennek eredményeképpen teljesen szabálytalan mintázatú, lassan növekvő, fehér foltok jelennek meg a bőrön, továbbá a szőr-és hajszálak is őszülni kezdenek.

Nem meglepő módon Amy elsősorban alapozókat, sminktermékeket népszerűsített, de ma már sokkal inkább előnyére fordítja egyedi külsejét, és a legtöbbször éppen „bőrhibája” kerül középpontba a fotókon.

Masha Tyelna Kép forrása: taringa.net

Masha Tyelna messze nem a tökéletes szépség képét testesíti meg, legalábbis, ha az általános közízlésről beszélünk.

A keskeny állú, hatalmas szemű modell a legkevésbé sem az a tipikus nő, akiről azt gondolnánk, milliókat keres a külsejével.

Pedig egész pontosan erről van szó!

Már-már optikai csalásnak tűnik, de Mashának tényleg ekkora szemei vannak, ami miatt megannyi sértést kapott fiatal korában – és ezen egyedi arcberendezése sem segített túl sokat.

Mégis, Masha ma nem csak divatfotókon szerepel rendszeresen, kifutókon és címlapokon is találkozhatsz vele, ahol hogy, hogy nem, éppen hatalmas szemeit hangsúlyozzák.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!