8 dolog, amit gyerekként utáltál, ma viszont már imádsz

Kerekes Vivien
Írta: ,
8 dolog, amit gyerekként utáltál, ma viszont már imádsz

Emlékszel még, mennyire másképp gondolkodtál a világról kislány fejjel? A képzeletednek köszönhetően egy fadarab tökéletes kard volt, a babád valódi hercegnő, a legnagyobb ellenségednek pedig délutáni alvást és a brokkolit kiáltottad ki. Mennyit változott azóta a világod, igaz? Most összegyűjtöttünk néhány dolgot, amit gyerekként valószínűleg ki nem állhattál, felnőttként viszont teljesen odavagy érte!

Hírek Kép forrása: juliaschiller.com.br

Gyerekként valószínűleg te is értetlenül néztél a szüleidre, amikor esténként beültek a tévé elé, hogy megnézzék a napi híreket.

Elvégre a mesefilmek annyival izgalmasabbak voltak!

Most viszont egészen máshogy vélekedsz erről: olyannyira, hogy kifejezetten érdeklődsz az iránt, mi történt a nagyvilágban.

Ez pedig együtt jár azzal, hogy este megnézed a híreket és/vagy elolvasod a híroldalakat – csakhogy ezúttal önszántadból teszed ezt.

Fodrászkodás Kép forrása: thelingerieaddict.com

Emlékszel, amikor az egyik legnagyobb rémálmod az volt, hogy néhány centiméterre a fejedtől, egy ollóval alakítgatják a frizurádat?

Na, hát ma már sokkal ijesztőbben hangzik számodra a töredezett hajvég.

Sőt, az elmúlt évek alatt egyre inkább megszeretted a fodrászhoz járást, hiszen nem csak a hajad néz ki jobban egy-egy átalakítás után, de az önbizalmad is rögtön megugrik!