8 dolog, amit gyerekként utáltál, ma viszont már imádsz – Rád hány igaz?

Kerekes Vivien
Írta: ,
8 dolog, amit gyerekként utáltál, ma viszont már imádsz – Rád hány igaz?

Emlékszel még, mennyire másképp gondolkodtál a világról kislány fejjel? A képzeletednek köszönhetően egy fadarab tökéletes kard volt, a babád valódi hercegnő, a legnagyobb ellenségednek pedig délutáni alvást és a brokkolit kiáltottad ki. Mennyit változott azóta a világod, igaz? Most összegyűjtöttünk néhány dolgot, amit gyerekként valószínűleg ki nem állhattál, felnőttként viszont teljesen odavagy érte!

A délutáni alvás Kép forrása: blog.freepeople.com

Hiába szerettél játszani az oviban egész nap, a délutáni alvás kicsit mindig beárnyékolta a napjaidat. Hiszen akkor is csöndben kellett feküdnöd a többiek mellett, amikor egyáltalán nem voltál álmos.

Még csak nem is sejtetted, milyen szerencsés voltál akkoriban!

Bezzeg ma már bármit megadnál azért, hogy ebéd után kényelmesen eldőlhess az ágyban, és munka helyett másfél-két órát szundíthass – pláne a főnököd engedélyével.

Hírek Kép forrása: juliaschiller.com.br

Gyerekként valószínűleg te is értetlenül néztél a szüleidre, amikor esténként beültek a tévé elé, hogy megnézzék a napi híreket.

Elvégre a mesefilmek annyival izgalmasabbak voltak!

Most viszont egészen máshogy vélekedsz erről: olyannyira, hogy kifejezetten érdeklődsz az iránt, mi történt a nagyvilágban.

Ez pedig együtt jár azzal, hogy este megnézed a híreket és/vagy elolvasod a híroldalakat – csakhogy ezúttal önszántadból teszed ezt.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv