Mutasd a gardróbod, megmondom ki vagy! A ruhatár és a személyiség

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Az öltözködési stílusod tükrözi a személyiségedet, éppen ezért nem árt néha tudatosan is végiggondolni, melyek azok a ruhadarabok, amelyeket tényleg szívesen hordasz. Az közudott, hogy a sötét színek gyakran utalnak rosszkedvre, de mi a helyzet az egyes ruhatípusokkal? Görgess tovább, és megtudod!

A farmernadrág is alapdarab egy átlagos nő ruhatárában, ám a mennyisége már a személyiségre nézve is árulkodó lehet.

Ha szekrényedben szinte csak farmert látni, és a mindennapokban legszívesebben ezt a kényelmes és praktikus ruhadarabot veszed fel, az arra enged következtetni, hogy nyugodt, megfontolt személyiség vagy, aki igyekszik mindig a realitás talaján maradni.

Miniszoknyát kevesen hordanak teljes magabiztossággal, viselését általában bizonyos testalkati adottságokhoz, sőt, korhoz is „kötik", és persze olyan is van, hogy valaki elvből nem vesz fel rövidet, hiszen túlzott magamutogatásnak érzi.

Természetesen a minivel semmi probléma nincs, és téged is arra biztatunk, bátran viseld, ha komfortosan érzed magad benne.

Ha pedig így van, akkor nagy valószínűséggel bátor, az újdonságokra és a kihívásokra nyitott személyiség vagy, aki általában jól érzi magát a bőrében, és ezt nem fél felvállalni.