7 furcsa dolog, amire többé nem nézel ugyanúgy, ha elolvasod a cikket

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
7 furcsa dolog, amire többé nem nézel ugyanúgy, ha elolvasod a cikket

Kép forrása: unsplash

Egy kutya, amelyik kamiont vezet, vagy a nagymamád fűszoknyában. Oké, ha elképzeled, akkor ezek a dolgok valóban furcsának hatnak, de a valódi életben is minden nap találkozunk néhány nagyon, nagyon furcsa dologgal, amiket azonban annyira általánosan elfogadottnak tartunk, hogy bele sem gondolunk, mennyire bizarrok is valójában. Íme egy csokor belőlük, hogy soha többé ne nézz ugyanúgy bizonyos dolgokra.

Melltartó Kép forrása: unsplash

Mindig azt gondoltam, hogy a melltartó egy olyan darab, amit csakis egy férfi fedezhetett fel, de kiderült, hogy egy Mary Phelp Jacobs nevű hölgyhöz és az öltöztetőnőjéhez fűződik a találmány, igaz, ők azért készítették el az első melltartót, hogy a fűzőt kiváltsák vele, tehát tulajdonképpen kényelmesebbé tették a női toalettet 1913-ban. 

Ettől függetlenül azonban maga a gondolat még meglehetősen bizarr, hogy reggelente magadra kötözöl két kis kosarat. „Helló, megtennéd, hogy itt tartod a melleimet, amíg haza nem érek? Köszi!”
A neved Kép forrása: unsplash

Szóval a születésedkor, vagy talán már azelőtt is, a szüleid kitaláltak egy hangsort, hogy életed hátra levő részében ez jelöljön téged, egyet jelentsen veled, és a személyiséged egyetlen szóba összesűrített leírása legyen. 

Még furább, ha belegondolsz, hogy valószínűleg több ezer, ha nem millió másik ember van a világon, akihez semmi közöd nincs, mégis ugyanaz a hangsor jelöl benneteket.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban