5+1 fura dolog, ami csak az intelligens emberekre jellemző

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5+1 fura dolog, ami csak az intelligens emberekre jellemző

Kép forrása: glamour.com

Az intelligens embereket könnyű észrevenni a tömegben: ők azok, akiket kevesebb barát vesz körül, ám ezekkel a személyekkel nagyon szoros kapcsolatot tartanak fenn. Ők azok, akik nehezen találnak párt maguknak, mert hajlamosak mindent túlgondolni, és ragaszkodnak a függetlenségükhöz. Csakhogy akad még néhány tulajdonság, ami kimondottan igaz rájuk: ha pedig a felsorolásból szinte mindegyikben magadra ismersz, jó hírünk van, mert te is közéjük tartozol!

Kutatások bizonyítják, hogy az intelligens emberek nagyon sokat aggodalmaskodnak a hétköznapjaik során.

Ők azok, akik gyakran stresszelnek a jövő miatt, és sokszor eszükbe jut egy-egy negatív élmény a múltból, amit újra és újra megpróbálnak megoldani. Még akkor is, ha tudják, hogy ez semmit sem változtat a jelenlegi helyzetükön.

Emiatt rengeteg problémamegoldó ötlet születik a fejükben, amit egyébként a későbbiekben tudnak is hasznosítani.

A munkahelyi asztalodon mindig rendetlenség uralkodik? Otthon is nehezen tudod rávenni magad, hogy mindent visszategyél a helyére?

Egy holland egyetem felmérései alapján ez egyáltalán nem baj, sőt! Valójában arra utal, hogy intelligensebb vagy az átlagnál.

Az eredmények szerint ugyanis azok, akiknek a munkahelyi asztalán rendetlenség uralkodik, képesek még a legnagyobb káosz közepén is tisztán és kreatívan gondolkodni, ráadásul nem is bonyolítják túl a dolgokat.

Fókuszban

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!