Fantasztikus nők, akiknek a szépsége belülről fakad

Írta: ,

Ebben a három nőben voltak közös vonások. A tartás, az alázat, a szív és az akarat. Tartás, annak ellenére, hogy életük nem úgy alakult, ahogy az ideális lett volna, alázat a munkájuk iránt, melyet nőként, nő módjára, szívvel-lélekkel végeztek, és a szív, mely együttérzésre képes, ami naggyá tette őket, nem mindennapi akaratuk által.

Diana hercegnő Kép forrása: fashionmaza.com
Számos botrány övezte Diana házasságát, életét, sőt, még ennyi idővel halála után is fény derül olyan dolgokra, olyan találgatások kelnek szárnyra melyek hatására megborzong az ember.
 
Dianának nem a halála volt az igazi tragédia, hanem az, amilyen körülmények között élni kényszerült. 
 
Szeretettel teli lázadó volt ő, hiszen ő volt az első olyan ember a királyi családban, akit nem érdekelt a politika, ám annál inkább az emberiség, a gyermekek jövője. Láthattuk őt Boszniában, Afrikában, Pakisztánban.
Diana és munkája Kép forrása: missmillmag.com
Szépsége nem azokon a fotókon látszik, melyeken szép ruhában szépen mosolyog, hanem azokon, melyeken munkáját végezte. Eleinte több mint száz szervezetet támogatott, ám később már csak a számára legfontosabbakat. 
 
Ez pedig egy, a fiatal hajléktalanokat segítő szervezet, a Lepramisszió, a Nemzeti AIDS Alapítvány, egy gyermekkórház, ahol rákbeteg gyermekek gyógyultak, és az Angol Nemzeti Balett voltak.
 
Diana volt az első híresség, akit lefényképeztek, amint kezet fog egy AIDS-beteggel.