Ezt eszik a királyi család tagjai egy nap

Nagy Niki
Írta: ,

Nálad hogy nézne ki a menü, ha a saját személyi szakácsod gondoskodna arról, hogy mindent megkapj, amit csak megkívánsz? A brit királyi család tagjainak nem igazán van olyan, hogy tabu, bármit megkaphatnak, amit megkívánnak – összegyűjtöttük, hogy mit esznek minden nap a ködös Albion uralkodócsaládjának tagjai.

Meghan rengeteget nyilatkozott arról, hogy milyen ételeket szeret, de leginkább még akkor, amikor színésznő volt, és női magazinok ostromolták a tökéletes alakjának tippjeiért.

Meghan mindig is egészségtudatos volt, reggel egy nagy pohár citromos vízzel kezdi a napját, reggelire pedig zabot eszik banánnal – legalább is akkor még így volt, amikor nem főzött rá házi szakács minden egyes nap.

Szereti a zöld turmixokat, és figyel arra, hogy sok fehérjét egyen – de néhanapján nem vonja meg magától azt sem, hogy bevágjon egy nagy adag tésztát, és igyon mellé egy pohár bort.

Meghannek egyvalamit teljesen ki kellett zárnia az étrendjéből, legalább is akkor, ha II.

Erzsébettel találkozik: a királynő gyűlöli a fokhagymát, és el is várja a rokonságától, hogy társaságban ne legyen fokhagymaleheletük.

Károly herceg felesége magasról tesz arra, hogy mit szeretne II.

Erzsébet, és mit nem, ugyanis állítólag imádja a fokhagymás ételeket.

Egyedül akkor tesz kivételt, ha hivatalos úton van, mert akkor nem akarja kellemetlen helyzetbe hozni azokat, akikkel később kezet kell fognia.

Camilla egyébként nagyjából azt az étrendet követi, amit Károly is, egyikük sem eszik például libamájat az állatok etikátlan tömése miatt.

Akárhányszor a pár hivatalos ügyben vacsorázik vagy ebédel valahol, a vendéglátók mindig kapnak egy listát azokról az ételekről, amelyeket Camilla szeretett, és amelyek nem ízlettek neki.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba