Rád is igaz? Ezt árulja el rólad, hogy milyen cipőt hordasz

Téklesz Rita
Írta: ,
Rád is igaz? Ezt árulja el rólad, hogy milyen cipőt hordasz

Kép forrása: pexels.com

Bárki bármit mond, az emberek igenis kialakítanak magukban valamilyen képet – sokszor nem is tudatosan – a másik személyiségéről aszerint, hogy milyen a külseje, stílusa, milyen ruhákat visel. Természetesen először az arcot nézik meg, de utána kétségtelenül a cipő a következő a sorban. A University of Kansas kutatása is alátámasztotta, hogy a lábbelid bizonyos benyomásokat kelt másokban a személyiségedet illetően. Lássuk, mit sugall rólad az, hogy mit viselsz a lábaidon!

Szereted a szép, csinos magassarkúkat?

Ez igazán nőies viselet, ami azonban kétféle üzenetet is sugározhat mások – főleg a férfiak – felé: az egyik szerint te egy határozott, független személyiség vagy, a másik szerint pedig egy szexi és igazi nő.

Sosem lehetsz biztos benne, melyik üzenet csapódik le a másik félben, persze a viselkedésed gyorsan egyértelműsítheti a dolgokat.

Az ilyen típusú cipők átmenetet képeznek a határozott, nőies magassarkús és a visszafogottabb, külsőségeknek kevesebb jelentőséget tulajdonító személyiségek között – már ami a benyomásokat illeti.

Másokban kissé azt az érzetet keltik a telitalpú, illetve alacsonyabb sarkú cipellők, hogy kicsit bizonytalan a viselője.

Nőiesebb, feltűnőbb szeretne lenni, de annyira nem határozott ebben, hogy egy magassarkút vegyen fel.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!