Rád is igaz? Ezt árulja el rólad, hogy milyen cipőt viselsz

Téklesz Rita
Írta: ,

Bárki bármit mond, az emberek igenis kialakítanak magukban valamilyen képet – sokszor nem is tudatosan – a másik személyiségéről aszerint, hogy milyen a külseje, stílusa, milyen ruhákat visel. Természetesen először az arcot nézik meg, de utána kétségtelenül a cipő a következő a sorban. A University of Kansas kutatása is alátámasztotta, hogy a lábbelid bizonyos benyomásokat kelt másokban a személyiségedet illetően. Lássuk, mit sugall rólad az, hogy mit viselsz a lábaidon!

A sok sötét, egyáltalán nem feltűnő cipők helyett te inkább a világos, színpompás darabokat választod?

Nem meglepő módon ez azt árulja el rólad, hogy nyitott, társaságkedvelő, kalandszerető természet vagy.

Ez jó üzenet lehet azokon a randikon, amikor erre felkészült partner ül veled szemben, azonban a csendesebb, introvertáltabb férfiakat kicsit feszélyezheti.

Nem a cipő, hanem maga a benyomás!

Azt gondolhatnád, hogy a tornacipős stílus azt sugallja, kényelemkedvelő és laza vagy, ám a helyzet pont az ellenkezője – másokban azt a benyomást kelti, hogy folyamatosan jössz-mész, sportos életet élsz és nagyon fitt vagy.

Egy aktív, pörgős lánynak gondolnak, és valószínűleg ez nem is áll messze a valóságtól!

Egyébként a férfiakat kissé meg is ijesztheti ez, mert előfordulhat, hogy attól félnek, nem tudják majd tartani veled a lépést ebben a mozgalmas életmódban.