Ezért szeretünk felnőttként is társasjátékozni

Bodnár Alexa
Írta: ,

Sok felnőtt hajlamos elfelejteni, mennyire jó dolog a közös játék, ha pedig mégsem, akkor azt csak kültéri sportolásként, vagy maximum egy kártyapartiként tudja elképzelni. Pedig a a felnőtteknek szóló társasjátékok nem csak kikapcsolnak, de egy sor már pozitív hozadékkal is járnak!

Nem a megszokott Kép forrása: archdaily.com

A társasjátékokhoz legalább két ember szükséges, de annál izgalmasabb, minél többen játsszák őket.

Ha unjátok már a szokásos beülős programokat, rendezzetek game night-ot! Ez biztosan felpörgeti majd a társaságot, és ki tudja, lehet, hogy ezentúl minden csütörtökön összeültök egy kis társasozásra.

Ha pedig mégis kimozdulnátok, léteznek már olyan helyek is, amelyek alapvetően bárként/kávézóként funkcionálnak, de tele vannak izgalmas játékokkal, melyek közül kiválaszthatjátok a hangulatotokhoz legjobban passzolót.

Fejleszti a képzelőerőt Kép forrása: behance.net

Felnőttként is fontos, hogy fejlesszük a képzelőerőnket, hiszen ez elengedhetetlen a kreatív gondolkodásmódhoz.

Míg a gyerekeknek a beleélős szerepjátékok segítenek ebben, addig a felnőtteknek sem kell csupán az unalomig ismételt Activity-re szorítkozni, ugyanis rengeteg olyan játék van már, melynek alapja a történetszövés.

Miért treníroznád a képzelőerődet csak azzal, hogy jó könyveket olvasol, ha ezt néha megteheted egy jó csapatjáték közben is?