Ez a hatodik érzék titka

Jankovics Anna
Írta: ,
Ez a hatodik érzék titka

A tapasztalatokon alapuló ösztönös megérzés, köznyelven: hatodik érzék. Bizonyos emberekben erősebben van jelen, mint a többiekben. A megérzések többnyire ellentmondanak az észnek, ám az emberek többsége hallgat rájuk, és aszerint cselekszik: mellette, vagy ellene.

Az üzlet

Rengeteg könyvet írtak az intuícióról, tanfolyamok vannak fejlesztésére, mert az emberek sokkal fogékonyabbak lettek a spirituális, lelki tudás irányában. Az intuíció létezik, sokszor igen pontosan működik, adott helyen, adott időben. Az ember alapvetően szereti úgy tudni, hogy az élet több, mint amit naponta érzékel belőle.

Ezt kihasználva, egész üzletág épült eköré. Létezik intuíció, ám a nagy megvilágosodást nem könyvek, tanfolyamok által fogjuk megtapasztalni, hanem azután, hogy jól megismerjük magunkat.

Szinkronicitás

Szinkronjelenségről akkor beszélünk, ha valamilyen külső esemény és egy belső esemény véletlen módon egybeesik időben. Ezek a jelenségek vonatkozhatnak születésre, halálra, szerelemre.

Ilyen például, amikor a szerelmesek egy időben ugyanazt álmodják.

Akkor jellemző ez a jelenség, amikor két ember szorosan kötődik egymáshoz, vagy épp megszűnik a kapcsolat két ember között. Bár ezek a dolgok lehetnek akár véletlenek is, ám a szinkronicitás tényét nem lehet cáfolni. A szinkronicitást először C. G. Jung jegyezte fel.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv