Hogyan hozz létre Etsy shopot, ahol könnyedén eladhatod kézműves termékeidet

Nagy Niki
Írta: ,

Itthon is egyre népszerűbb az Etsy nevű kézműves piactér, ahol bárki eladhatja a saját portékáját olyan árakon, amilyeneken szeretné. Ha kenyered a kézműveskedés, szeretsz ügyködni és alkotni, akkor akár szép összegeket is megkereshetsz az oldalon. Így kezdj neki, ha érdekel a lehetőség!

Nem véletlenül az Etsy az egyik legnépszerűbb kézműves piactér ma: nagyon alacsony pénzlevonásért gyönyörűen személyre szabható profilt hozhatsz létre, ahol bármikor eladhatod a termékeidet.

Az egészhez nem kell mást tenned, csak eladóként regisztrálni, amit nem a regisztrációs, hanem a „Sell On Etsy” fülön tudsz megtenni.

A Sell On Etsy fülön angolul már elolvashatsz pár érdekességet a bolt nyitásáról, többek között azt is, hogy mennyibe fog fájni neked az, ha vásárolnak tőled az emberek, és mennyi a nyitási díj.

Ezek egyébként elképesztően alacsonyak, mindössze 56 forintos az első megnyitási összeg, aztán pedig már csak levonásokkal kell számolnod: úgy add később meg a termékeidért az árat, hogy az Etsy 5 százalékot von le tranzakciós díjként, és 4 százalékot, majd fizetésenként 30 eurocentet a feldolgozási díjként.

Ez még mindig nem nagy összeg ahhoz, hogy nekivágj az első boltod létrehozásának!

A lap alján pedig megnézheted, hogy melyik csomag mit nyújt számodra. A standard csomagnál csak a fent említett költségekkel kell számolnod, míg a Plusz és a Prémium már fizetős – utóbbi ráadásul idén fog majd csak aktívvá válni.

Azt javasolnám, hogy az alapcsomaggal kezdj, innen is lehet majd később váltani feljebb.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!