Eladnád a lakásod? 5 tipp, ami meggyorsíthatja a folyamatot

Fodor Veronika
Írta: ,

Régóta hirdeted már a lakásod, de egyelőre nem érkezett el az álomvevő? Esetleg még csak most döntötted el, hogy eladnád, és kéne néhány tipp hozzá? Akkor segítünk!

Mikor érdemes ingatlanost bevonni? Kép forrása: homeyohmy.com

Ez a kérdés sokakban felmerül – vannak akik pozitívan állnak hozzá, míg mások inkább elkerülik az ingatlanközvetítőket. Azt javasoljuk, tedd félre az ehhez kötött pozitív és negatív sztereotípiákat, és dönts a saját körülményeidnek megfelelően.

Ha távol laksz az eladni kívánt lakástól, akkor érdemes velük együttműködni, hiszen ők azért vannak, hogy bármikor rugalmasan meg tudják mutatni az érdeklődőknek. Természetesen, ha meg tudod oldani, hogy munkából kiugrasz, amikor jön egy lehetőség, akkor nincs rá szükség, de akár egy konzultációra is érdemes időt és pénzt szánni, és csak utána dönteni.

Mennyit ér egy jó fotó? Kép forrása: informdesign.com.au

A jó kis angol kifejezés nem véletlen: „Picture sells!” – ez annyit tesz, hogy a kép sokkal többet ér mindenféle kreatív és frappáns szövegnél is. De milyen képeket készíts?

A lakást olyan állapotában érdemes lefotózni, mint amikor az anyósod várod, vagy amikor meglepetés vacsival készülsz a párodnak.


Egy kis segítség: Home staging szakértői tippekkel


A képek kommunikálják a tisztaságot és otthonosságot még akkor is, ha nem új építésű vagy felújított lakásról van szó. Biztosan láttál már olyan fotókat, melyek elkészítésénél még arra sem vette az eladó a fáradtságot, hogy rendet rakjon. Te beköltöznél ilyen lakásba?