December 2: Vivien névnap – A Vivienek személyiségjegyei

Balatoni Dóra
Írta: ,
December 2: Vivien névnap – A Vivienek személyiségjegyei

Kép forrása: wattpad.com

December második napján a Vivieneket köszöntjük sok szeretettel névnapjuk alkalmából! Hogy mit jelent a Vivien név és milyen személyiségjegyekkel rendelkeznek a viselői? Olvasd el cikkünket és kiderül!

A Vivien a Viviána angol név alakváltozata.

Jelentése: a latin Vivianus nemzetségből származó, élő, élénk, élettel teli.

Rokonneve a Bibiána és a Vivianna. Becézhetjük őket Vivinek, Vivikének, Viának, Vivcsinek.

Híres Vivienek: Víg Vivien, kézilabdázó, Gonda Vivien, énekesnő, Oláh Vivien fittneszmodell, Menyhért Vivien szépségkirálynő, Bodnár Vivien, színésznő, Bánhídi Vivien, színésznő, modell és Hegyaljai Vivien, cselgáncsozó.

A Vivienek általános jellemzői Kép forrása: caseyholmesblog.com

A Vivienek nyitottak a világra, alapvetően kíváncsi természetűek. Tele vannak tervekkel és hatalmas elánnal és lelkesedéssel vetik bele magukat ötleteik megvalósításába.

Szeretnek alkotni, vágynak arra, hogy elismerjék őket és olyan dolgokat hozzanak létre, amelyek miatt sokáig emlegethetik őket.

Emellett igen szeszélyesek és előfordul, hogy mégsem fejezik be azt, amibe belekezdtek, ugyanis időközben másfelé fordul az érdeklődésük.

Emiatt kissé szétszórtnak tarthatják őket. Nem bánnak túl jól a pénzzel, nem igazán tudnak spórolni, hiszen úgy vélik, egyszer élünk, és amit megkívánnak, azt azonnal meg is veszik maguknak.

Nehezen kötnek kompromisszumot, mindent azonnal akarnak. Nem szeretik, ha megmondják nekik, mit csináljanak, mindig a saját fejük után mennek. Tele vannak érzelemmel és szívesen segítenek másokon.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv