Combcsizmás 90 éves? 5 nagyon bizarr Instagram fiók, amit tömegek követnek

Írta: ,

A közösségi média mindenkinek teret enged, hogy megvalósítsa a maga művészetét. Ki szelfikkel, ki ételfotókkal, ki lefejezett Barbie-kkal posztolja tele az Instagram fiókját, mindenkinek lelke rajta. Ezek a felhasználók tényleg azt bizonyítják, hogy az interneten a legőrültebb ötletek is követőkre találnak.

Egy eltávolított Barbie fej, aminek a nyaka helyén két kis kéz van.

Ha ez nem lenne önmagában is elég bizarr, Shavaunna, a lefejezett Barbie a legváratlanabb helyeken tűnik fel a képeken – néhol egy cserepes virágban, máskor egy popcornos zacskó alján heverészik, esetleg egy hüllő terráriumában bámul bele a nagy világba.

A legbizarrabb az egészben talán az, ahogy a babafej – ahogy az már egy Barbie-tól elvárható – mindig, minden körülmények között hibátlan mosollyal néz a kamerába.

Nyilván ez egyfajta művészet, még akkor is, ha mi nem feltétlenül értjük, de a több mint 15 ezer követő arról tanúskodik, hogy vannak, akik szerint Shavuanna értékes tartalmat közvetít.

Itt találod az instáját!

Baddie Kép forrása: instagram.com

Lássuk be, már attól is sokaknak leesne az álla, ha kiderülne, hogy valakinek a nagymamája Instázik.

Az 1928-ban született Baddie Winkle azonban nem csak jelen van a közösségi médiában, hanem olyan posztokat tol, amikről én csak álmodni merek – ja, és nem mellesleg a marihuána legalizálása mellett kampányol, szóval tényleg nem az az átlagos nagymami.

A nagyon színes, nagyon harsány és nagyon provokatív fotók néha tényleg bizarrnak tűnhetnek, ha az ember nincs hozzászokva ahhoz, hogy egy 80+-os néni miniszoknyában és combcsizmában pózol egy szivárványos takarón, de legyünk őszinték: mindannyian szeretnénk egy kicsit Baddie Winkle-lé válni.

Ha ez keveseknek sikerül is, a 3,5 milliókövetőhöz csatlakozhatunk, de aztán csak óvatosan, elvégre Baddie már rögtön a profilján figyelmeztet: „Stealing your man since 1928”. (Kb.: Lenyúlja a pasidat, 1928 óta.)

Itt találod az instáját!