5 biztos jel, hogy paranormális jelenségek zajlanak az otthonodban

Kovács Andrea
Írta: ,
5 biztos jel, hogy paranormális jelenségek zajlanak az otthonodban

Volt már olyan érzésed, hogy bár fizikailag egyedül voltál otthon, belül érezted, ez még sincs így? Könnyen lehet, hogy nem csaltak a megérzéseid, és tényleg volt ott valaki (vagy valami) rajtad kívül. Nem akarjuk rád hozni a frászt, de ha hiszel a paranormális dolgokban, az alábbi jelekből tudhatod, hogy a te otthonodban is zajlanak-e ilyenek!

Ha azt érzed, hogy figyelnek Kép forrása: flickr.com

És nem a szomszédokra gondolunk. Vannak emberek, akik különösen érzékenyek a paranormális jelenségekre, és képesek érzékelni azokat.

Például azt, hogy figyelik őket, és érzik, hogy nincsenek egyedül.

Ha szeretnéd kideríteni, valóban jók-e a megérzéseid, kérd hozzáértő ember segítségét, aki tudja, milyen módszerekkel léphetsz kapcsolatba a szellemekkel.

Az állatok és gyerekek furcsa viselkedése Kép forrása: babynameslog.com

Sokszor halljuk, hogy mindannyiunkban megvan a képesség arra, hogy lássuk a paranormális jelenségeket, csak a világ, amiben élünk, szépen lassan kiírtja belőlünk. A gyerekek, mivel még új lakók a Földön, állítólag sokkal közelebb állnak ahhoz a világhoz, amiben ezek a megmagyarázhatatlan jelenségek zajlanak. Ha azt veszed észre, hogy a gyerek folyton a láthatatlan barátjáról mesél, érdemes megfontolnod azt az eshetőséget is, hogy ez nem csak a képzelete szüleménye...

 Az állatoknál is hasonló a helyzet. A kutyáknak és macskáknak sokkal fejlettebb hő- és fényérzékelésük van, ezért ők a legérzékenyebbek a paranormális jelenségekre. Ha a kis kedvenced sokáig mered egy pontra, esetleg még ugat/nyávog is rá, akkor lehet, hogy olyat lát, amit te nem.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!