5+1 bizonyíték a mennyország létezésére

Sütő Gyöngyi
Írta: ,
5+1 bizonyíték a mennyország létezésére

Idézeteket válogattunk dr. Eben Alexander idegsebész túlvilágon töltött visszaemlékezéseiből, amelyek bizonyítékul szolgálnak arra, hogy van élet a halál után is. Ez a tény a tudat többsíkúságát igazolja, amelynek magasabb rétegeihez ma már különböző módszerekkel és kellő nyitottsággal egyre többen vagyunk képesek hozzáférni.

Magasabb dimenziók

„Megszámolhatatlan univerzumon keresztül láttam az élet pezsgését, beleértve olyanokat is, ahol sokkal fejlettebbé vált az intelligencia, mint az embereknél.

Láttam, hogy számtalan magasabb dimenzió létezik, de csak úgy lehet megismerni ezeket a dimenziókat, ha az ember beléjük hatol, és közvetlenül tapasztalja meg őket.

Alacsonyabb dimenzionális szintről nem lehet megismerni vagy megérteni őket.

Ezeken a magasabb szinteken is létezik ok és okozat, de a mi földi felfogásunkon túlmenő értelemben.”

Világok

„Az idő és a tér világa, amelyben ebben a földi birodalomban mozgunk, szorosan és sok szálon összefügg ezekkel a felsőbb világokkal.

Más szóval, azok a világok nem különülnek el tőlünk teljesen, mert az összes világ ugyanannak a felettünk húzódó isteni Valóságnak a része.

Azokból a felsőbb világokból bármilyen időbe vagy helyre el lehet jutni a mi világunkban.

… itt, a földi életben kénytelen vagyok a korlátok közé szorított fizikai testem és agyam segítségével felfogni. De azért itt van bennem. Érzem, ahogy áthat.”

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!