Bizonyítékok a mennyország létezésére kóma után

Írta: ,

Idézeteket válogattunk dr. Eben Alexander idegsebész túlvilágon töltött visszaemlékezéseiből, amelyek bizonyítékul szolgálnak arra, hogy van élet a halál után is. Ez a tény a tudat többsíkúságát igazolja, amelynek magasabb rétegeihez ma már különböző módszerekkel és kellő nyitottsággal egyre többen vagyunk képesek hozzáférni.

Magasabb dimenziók

1/6 Magasabb dimenziók

„Megszámolhatatlan univerzumon keresztül láttam az élet pezsgését, beleértve olyanokat is, ahol sokkal fejlettebbé vált az intelligencia, mint az embereknél.

Láttam, hogy számtalan magasabb dimenzió létezik, de csak úgy lehet megismerni ezeket a dimenziókat, ha az ember beléjük hatol, és közvetlenül tapasztalja meg őket.

Alacsonyabb dimenzionális szintről nem lehet megismerni vagy megérteni őket.

Ezeken a magasabb szinteken is létezik ok és okozat, de a mi földi felfogásunkon túlmenő értelemben.”

Világok

2/6 Világok

„Az idő és a tér világa, amelyben ebben a földi birodalomban mozgunk, szorosan és sok szálon összefügg ezekkel a felsőbb világokkal.

Más szóval, azok a világok nem különülnek el tőlünk teljesen, mert az összes világ ugyanannak a felettünk húzódó isteni Valóságnak a része.

Azokból a felsőbb világokból bármilyen időbe vagy helyre el lehet jutni a mi világunkban.

… itt, a földi életben kénytelen vagyok a korlátok közé szorított fizikai testem és agyam segítségével felfogni. De azért itt van bennem. Érzem, ahogy áthat.”

A család

3/6 A család

„Furcsa módon, amikor találkoztam a vér szerinti családommal, akkor éreztem életemben először, hogy a dolgok valahogy igazából rendben vannak.

A család a legfontosabb, és én visszakaptam a sajátomat – legnagyobbrészt.

Ez volt az első leckém abból, hogy az ember tudása az eredetéről milyen meglepő módon képes rendbe hozni az életét.

Annak ismerete, honnan jöttem, a vér szerinti származásomé, lehetővé tette, hogy olyan dolgokat is meglássak és elfogadjak magamban, amilyenekről nem is álmodtam volna.”

A mindennapi szeretet

4/6 A mindennapi szeretet

„Kétség sem fér hozzá, hogy mindennek az alapja a szeretet.

Nem valami elvont, nehezen megragadható szeretet, hanem az a mindennapi fajta, amelyet mindenki ismer – az, amit akkor érzünk, amikor a párunkra és a gyermekeinkre nézünk, vagy akár a háziállatainkra.

Ez a szeretet a legtisztább és legerősebb formájában nem féltékeny vagy önző, hanem feltétel nélküli.

Ez a valóságok valósága, az igazságok felmérhetetlenül gyönyörű igazsága, ami ott él és lélegzik minden mélyén, ami létezik vagy létezni fog, és annak, aki ezt nem tudja, és nem foglalja bele minden tettébe, esélye sincs arra, hogy akár csak megközelítőleg megértse, kik és mik vagyunk.”

Jó és rossz

5/6 Jó és rossz

„Az univerzumban kisebb gonoszságmorzsák vannak elszórva, de ahhoz a jósághoz, bőséghez, reményhez és feltétel nélküli szeretethez képest, amelyben szó szerint úszik az univerzum, az összes gonoszság együtt nem több egy homokszemnél a sivatagban.

Az alternatív univerzum anyaga a szeretet és az elfogadás, és bármi, amelyben ezek nincsenek meg, azonnal feltűnik, és látványosan nem illik a képbe.”

A szabad akarat

6/6 A szabad akarat

„… a szabad akarat ára az elszakadás ettől a szeretettől és elfogadástól.

Szabadok vagyunk; de olyan szabad lények, akiket a környezetük korlátoz, azt a benyomást keltve bennünk, hogy nem vagyunk szabadok.

A szabad akarat létfontosságú ahhoz, hogy betöltsük a funkciónkat a földi birodalomban: azt a funkciót, amely – mint egy napon majd rájövünk –, azt a sokkal magasabb szerepet szolgálja, hogy lehetővé váljon a felemelkedésünk az időtlen magasabb dimenziókba.

Lehet, hogy az idelenti életünk jelentéktelennek tűnik, mivel csak egy pillanatnyi a többi élethez és a többi világhoz képest, amelyek megtöltik a láthatatlan és a látható univerzumokat.”