Combcsizmás 90 éves? 5 nagyon bizarr Instagram fiók, amit tömegek követnek

Írta: ,

A közösségi média mindenkinek teret enged, hogy megvalósítsa a maga művészetét. Ki szelfikkel, ki ételfotókkal, ki lefejezett Barbie-kkal posztolja tele az Instagram fiókját, mindenkinek lelke rajta. Ezek a felhasználók tényleg azt bizonyítják, hogy az interneten a legőrültebb ötletek is követőkre találnak.

Egy eltávolított Barbie fej, aminek a nyaka helyén két kis kéz van.

Ha ez nem lenne önmagában is elég bizarr, Shavaunna, a lefejezett Barbie a legváratlanabb helyeken tűnik fel a képeken – néhol egy cserepes virágban, máskor egy popcornos zacskó alján heverészik, esetleg egy hüllő terráriumában bámul bele a nagy világba.

A legbizarrabb az egészben talán az, ahogy a babafej – ahogy az már egy Barbie-tól elvárható – mindig, minden körülmények között hibátlan mosollyal néz a kamerába.

Nyilván ez egyfajta művészet, még akkor is, ha mi nem feltétlenül értjük, de a több mint 15 ezer követő arról tanúskodik, hogy vannak, akik szerint Shavuanna értékes tartalmat közvetít.

Itt találod az instáját!

Lássuk be, már attól is sokaknak leesne az álla, ha kiderülne, hogy valakinek a nagymamája Instázik.

Az 1928-ban született Baddie Winkle azonban nem csak jelen van a közösségi médiában, hanem olyan posztokat tol, amikről én csak álmodni merek – ja, és nem mellesleg a marihuána legalizálása mellett kampányol, szóval tényleg nem az az átlagos nagymami.

A nagyon színes, nagyon harsány és nagyon provokatív fotók néha tényleg bizarrnak tűnhetnek, ha az ember nincs hozzászokva ahhoz, hogy egy 80+-os néni miniszoknyában és combcsizmában pózol egy szivárványos takarón, de legyünk őszinték: mindannyian szeretnénk egy kicsit Baddie Winkle-lé válni.

Ha ez keveseknek sikerül is, a 3,5 milliókövetőhöz csatlakozhatunk, de aztán csak óvatosan, elvégre Baddie már rögtön a profilján figyelmeztet: „Stealing your man since 1928”. (Kb.: Lenyúlja a pasidat, 1928 óta.)

Itt találod az instáját!