Combcsizmás 90 éves? 5 nagyon fura Instagram fiók, amit rengetegen követnek

Zabolai Margit
Írta: ,
Combcsizmás 90 éves? 5 nagyon fura Instagram fiók, amit rengetegen követnek

Kép forrása: awol.junkee.com

A közösségi média mindenkinek teret enged, hogy megvalósítsa a maga művészetét. Ki szelfikkel, ki ételfotókkal, ki lefejezett Barbie-kkal posztolja tele az Instagram fiókját, mindenkinek lelke rajta. Ezek a felhasználók tényleg azt bizonyítják, hogy az interneten a legőrültebb ötletek is követőkre találnak.

A taxidermia, vagyis az elhullott állatok kitömése is azért egy minimum fura hobbi, de hogy ennek van Instagram fiókja, az meg sem lep minket.

A Craptaxidermy, ami a műfaj nagyon elszúrt példányait mutatja be, azonban tényleg túl megy azon a határon, amit egy vállrándítással el tudunk intézni.

A fura fejű, keresztbe álló szemű, hülye pózokba állított állatok képeiről éppen úgy nem tudtuk levenni a szemünket, mint egy autóbalesetről, és bár köszönjük, nekünk rémálmainkban se jöjjenek többet elő ezek a szörnyszülöttek, a csaknem 72 ezer feliratkozó arról tanúskodik, hogy van, aki érti a viccet.

Már ha lehet az ilyesmit viccnek tekinteni.

Itt találod az instáját!

Lássuk be, már attól is sokaknak leesne az álla, ha kiderülne, hogy valakinek a nagymamája Instázik.

Az 1928-ban született Baddie Winkle azonban nem csak jelen van a közösségi médiában, hanem olyan posztokat tol, amikről én csak álmodni merek – ja, és nem mellesleg a marihuána legalizálása mellett kampányol, szóval tényleg nem az az átlagos nagymami.

A nagyon színes, nagyon harsány és nagyon provokatív fotók néha tényleg bizarrnak tűnhetnek, ha az ember nincs hozzászokva ahhoz, hogy egy 80+-os néni miniszoknyában és combcsizmában pózol egy szivárványos takarón, de legyünk őszinték: mindannyian szeretnénk egy kicsit Baddie Winkle-lé válni.

Ha ez keveseknek sikerül is, a 3,5 milliókövetőhöz csatlakozhatunk, de aztán csak óvatosan, elvégre Baddie már rögtön a profilján figyelmeztet: „Stealing your man since 1928”. (Kb.: Lenyúlja a pasidat, 1928 óta.)

Itt találod az instáját!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!