7 igazán becsapós kép: rájössz, hogy valójában mit ábrázolnak?

Boros Mariann
Írta: ,
7 igazán becsapós kép: rájössz, hogy valójában mit ábrázolnak?

Kép forrása: Invisible by Laura Williams

Az internet tele van első ránézésre sokszor megbotránkoztató, morbid vagy éppen gusztustalannak ható képpel, melyek ugyan készülhetnek direkt is, de inkább az a jellemző, hogy a puszta véletlen és egy szerencsétlen póz szüli őket...

Szegény kisbaba! Kép forrása: someecards.com

Jaj, mi történik azzal a szerencsétlen kisbabával? Hördül fel az átlagember, amikor először megpillantja ezt a fotót. Aztán, ha tovább nézed, rájössz, hogy mégsem olyan szörnyű ez a kép, mint első blikkre gondoltad. Meztelen férfihátsó semmiképp sincs rajta, csupán egy kopasz nagypapa, aki épp puszit nyom unokája arcára, ugye milyen ártatlanul hangzik?

A fotó természetesen a Facebookon jelent meg először, ahová a csöppség anyukája tette fel, elindítva ezzel a lavinát, melynek egy ismerőse adott hatalmas lökést azzal, hogy beküldte a képet egy online magazinnak, innen pedig nem volt megállás –kommentelők ezrei vetették rá magukat a cuki családi fotónak induló furcsa optikai csalódásra.

Portré vagy tájkép? Kép forrása: m.wambie.com

Felfedezed a morcos, bajszos öregember arcát a képen, vagy csak békésen legelésző báránykákat látsz és egy megfáradt juhászt?

Hunyoríts, és menj kicsit távolabb a képernyőtől. 

Így biztosan meglesz!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba