7 becsapós kép: rájössz, hogy mit ábrázolnak?

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
7 becsapós kép: rájössz, hogy mit ábrázolnak?

Kép forrása: Invisible by Laura Williams

Az internet tele van első ránézésre sokszor megbotránkoztató, morbid vagy éppen gusztustalannak ható képpel, melyek ugyan készülhetnek direkt is, de inkább az a jellemző, hogy a puszta véletlen és egy szerencsétlen póz szüli őket...

Ez nem egy 18 karikás kép! Kép forrása: lehuzhang.com

Lehu Zang fiatal kínai művész ezzel a poszterrel köszöntötte idén kínai új évet, a majom évét. Ez a plakát ugyanis egy majmot ábrázol, te talán valami mást látsz bele?

Ne aggódj, nem vagy egyedül, az internet népe hamar rávetette magát a képre, ami aztán egy pillanat alatt bejárta a világot.

Az is elég beszédes, hogy maga az alkotó is fűzött némi magyarázatot a műhöz a honlapján – mint mondja, sejtette, hogy számított néhány elvonatkoztató asszociációk a kép láttán, és elnézést kér, ha valaki számára ez sértő.

Szegény kisbaba! Kép forrása: someecards.com

Jaj, mi történik azzal a szerencsétlen kisbabával? Hördül fel az átlagember, amikor először megpillantja ezt a fotót. Aztán, ha tovább nézed, rájössz, hogy mégsem olyan szörnyű ez a kép, mint első blikkre gondoltad.

Meztelen férfihátsó semmiképp sincs rajta, csupán egy kopasz nagypapa, aki épp puszit nyom unokája arcára, ugye milyen ártatlanul hangzik?

A fotó természetesen a Facebookon jelent meg először, ahová a csöppség anyukája tette fel, elindítva ezzel a lavinát, melynek egy ismerőse adott hatalmas lökést azzal, hogy beküldte a képet egy online magazinnak, innen pedig nem volt megállás –kommentelők ezrei vetették rá magukat a cuki családi fotónak induló furcsa optikai csalódásra.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?