Mi lett velük? Ez történt a Backstreet boys tagjaival

Göcző Nóra
Írta: ,
Mi lett velük? Ez történt a Backstreet boys tagjaival

Kép forrása: nymag.com

1992-ben történt, hogy egy könnyűzenei meghallgatáson három középiskolás fiatal megismerkedett egymással és úgy gondolták, közösen kellene valami újat létrehozniuk. Ez a három fiú volt Howard „Howie D.” Dorough, Alexander James "A.J." Mclean és Nickolas Gene "Nick" Carter. Howie és A.J. már akkoriban is közös énaktanárhoz jártak, így ismerték egymást. A srácok hamar rájöttek, hogy még legalább egy valaki kell a csapatba. Így találtak rá Kevin Scott Richardsonra, aki egyúttal beprotezsálta a csapatba unokatestvérét, Brian Thomas Littrellt is. Nos, valahogy így jött létre a Backstreet Boys zenekar, amely hihetetlenül gyorsan az évtized egyik legsikeresebb pop együttese lett világszerte.

Kevin

Kevin az együttes legidősebb tagja. A most 46 éves énekest 1999. novemberébe a People Magazin a világ legszexisebb popsztárjának választotta. 2006-ban lépett ki a zenekarból, mondván, hogy szeretne családot alapítani, amely a fellépések és a turnék mellett szinte lehetetlen lett volna.

Rajongóitól és a csapattagoktól egy szívhez szóló üzenetben búcsúzott el és sok sikert kívánt a Backstreet Boysnak a jövőben, de már nélküle. 2012-től azonban újra színpadra lép a csapattal. Az együttesben ő volt az egyetlen, akinek sikerült még a zenekar létrejötte előtt befejeznie a középiskolát, érettségi után modellként dolgozott olyan neves divatmárkáknak, mint a Vogue és a Versacce, latin táncot tanított, dalokat írt és vacsora színházakban lépett fel.

Édesapja mentora és tanára is volt egyben, 1991-ben bekövetkezett halálát súlyos traumaként élte meg Kevin. Tizenkilenc éves és rendkívül romantikus alkat volt, amikor házassági terveket szövögetett akkori barátnőjével, Beth-szel, de a nő csúnyán összetörte a szívét.

A zene és a természet a mindene. Kilencévesen hallás után tanult meg zongorázni. A dússzemöldökű énekes a fiatal éveit egy farmon töltötte, mint mondja, szinte a szabadban nőtt fel.

2000-ben vette feleségül Kristin Kay Willits-t, aki amellett, hogy táncol, színészkedik és modellkedik, elismert fotós is. Kristin szerepelt a Backstreet Boys egyik legkorábbi videoklipjében, amely az I'll Never Break Your Heart című slágerükhöz készült. Két fiuk született, Mason Frey 2007-ben, Maxwell Haze pedig 2013-ban látta meg a napvilágot.

Brian Littrell

Brian Littrell is maradt a mikrofon mögött. A Backstreet Boys takarékra kapcsolása után (sosem oszlottak fel) szinte szárnyakat kapott, öt szerzeménye is felkerült az amerikai top20-as slágerlistára.

2015 óta ő is tagja a Kentucky állambeli hírességek csarnokának, unokatestvérével és zenésztársával, Kevinnel együtt. A baptista gyülekezetben kezdett énekelni, később a középiskolai kórusban is aktív szerepet vállalt.

15 évesen szeretett volna leigazolnia a helyi kézilabda csapatba, de 173 centiméteres magassága miatt meghiúsult az a vágya. Gyermekként többször volt életveszélyben, mivel veleszületett szívbetegségben szenved.

1998-ban nyílt szívműtétet hajtottak végre rajta. Brian és felesége húsz éve alkotnak egy párt, mindketten mélyen vallásosak, az evangélikus kereszténység hívői. Egy gyermekük van, a 15 éves Baylee Thomas Wylee Littrell.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!