Back to school akciók egy helyen: itt a Nyárzuhanás!

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Indul az iskolakezdéssel járó beszerzési őrület, de van egy jó hírünk! A legtöbb, tanévkezdéshez szükséges termék akciósan is elérhető, ráadásul most egy helyre gyűjtve. Ideje tehát, hogy körülnézz a kínálatban, és beszerezd a srácoknak, amit csak lehet!

A gyerekekkel foglalkozni kell egész nyáron, ezért lássuk be, a szülők olykor kifejezetten várják az iskolakezdést... Ugyanakkor tudjuk, hogy ez az időszak anyagilag megterhelő a családoknak, arról nem is beszélve, hogy milyen időigényes összevadászni a különböző kínálatból a számunkra szükséges termékeket.

Éppen ezért döntöttek a (novemberi Black Friday-ben is jártas) szervezők amellett, hogy egyetlen felületen, a Nyárzuhanás weboldalán teszik elérhetővé a kereskedők akciós termékeit. Ahol a tanévinduláshoz szükséges tanszerek, sporteszközök és ruházat mellett kifejezetten szülőknek szánt termékeket és szolgáltatásokat is találhatsz. A Nyárzuhanás célja, hogy megkönnyítse a szülők életét, hogy a nyár utolsó napjait ne árnyékolja be a várható kiadások miatti aggodalom. Akár szépülni vágyó anyukák, akár már az őszi-szüneti családi utazásra gondoló apukákról van szó, mindenki válogathat a jobbnál jobb ajánlatok közül. Így hát ne habozz: a mától egészen augusztus 20-ig tartó Nyárzuhanás alatt kattints az iskolakezdési akciókért!