Az Airbnb pletyka: Szexvideókat osztanak meg egymással a hosztok?

Zabolai Margit
Írta: ,
Az Airbnb pletyka: Szexvideókat osztanak meg egymással a hosztok?

Az Airbnb kellemes és olcsó módja volt annak, hogy a világ bármely pontján találj magadnak szállást, és helyi arcok vendégszeretetét élvezd a hotelláncok helyett. Ha azonban igaz a netre kikerült pletyka, akkor néhány vendéglátó nagyon beteg dolgot tett a vendégeivel.

Bizarr vallomás

A Postsecret nevű oldal postán vagy e-mailben beküldött, anonim titkokat gyűjt és oszt meg, és különösen nagy népszerűségen örvend – nekem is az egyik kedvencem, amit minden hétvégén felkeresek a friss titkokért. Időnként teljesen ártalmatlan, máskor egészen meglepő vallomások is szerepelnek itt, nemrég azonban valaki ezt gyónta meg:

Rejtett kamerás szexvideókat osztunk meg egymás között a többi Airbnb hoszttal.

Kiakadtak a netezők

Az üzenet persze nem csoda, hogy a hét legtöbbször megosztott és legtöbbet kommentált titka lett, ami érthető is, hiszen ha ez valóban igaz, akkor senki nem tudhatja, milyen felvételek kerengenek róla, aki valaha szállt már meg az Airbnb segítségével. Értelemszerűen a szexvideók a kiakadásfaktor gerincét adják, de a rejtett kamerás felvételek akár olyan „ártatlan” tevékenységeket is rögzíthettek, mint mondjuk egy pólócsere. Vagy akár csak az alvás. Oké, a szexvideó rosszabb, de én személy szerint attól is kiborulnék, ha kiderülne, hogy valaki titokban felveszi, ahogy alszom.

Nem meglepő módon a Facebookon sorra érkeznek a felháborodott kommentek.

Minden alkalommal, amikor megpróbálom rábeszélni a férjemet, hogy próbáljuk ki az Airbnb-t, pontosan ez az ellenérve. Azt mondja, hogy ez a rendszer túl nagy bizalmat követel, erre most bumm! Úgy tűnik, igaza volt.” – írta egy nő.

Az, hogy egy ember titokban felvételeket készít valakiről, elég ijesztő. Az, hogy emberek egy csoportja teszi ezt, és még meg is osztják egymással, az ijesztő egy egészen más dimenziója.” – kommentálta egy másik felhasználó.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba