5+1 tény, amit az arcformád elárul a személyiségedről

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5+1 tény, amit az arcformád elárul a személyiségedről

Biztosan neked is feltűnt már, hogy néhány ember úgy kelt benned pozitív vagy éppen negatív benyomást, hogy még egy szót sem szólt hozzád. Nos, ennek többek között az lehet az oka, hogy már az arcformájukból is következtetsz a jellemükre. De vajon tudod, hogy a te vonásaid mit árulnak el rólad?

Kerek arcforma

Téged mindenki szeret, mert nagyon pozitív személyiséged van. Folyton csak adsz és adsz, mindenkivel kedves és előzékeny vagy. A sok jót persze vissza is kapod, de nem feltétlenül úgy, ahogy számítasz rá. Ez azonban nem igazán bánt téged, hiszen valóban pozitívan állsz az élet elé, és maximálisan meg tudod becsülni mindazt, amit neked jutott. Ez igazán irigylésre méltó és követendő tulajdonság, amivel tudat alatt is inspirálsz másokat.

Tipp: Ahhoz, hogy továbbra is önmagadat adhasd, a saját igényeidre is időt kell szánnod. Bár a szeretet nem véges, csak akkor tudod ezt az életminőséget folytatni, ha nem érzel bűntudatod azért, mert magaddal is foglalkozol.

Háromszög arcforma

Sokszor szertelen és fegyelmezetlen vagy, néha még most is úgy viselkedsz, mint egy lázadó kamasz. Gyakran csak az ösztöneidre hagyatkozol, ami néha valóban beválik – de ne hidd azt, hogy ez mindig hatásos!

Felnőttként már nem elég, ha csak a megérzéseiddel foglalkozol, néha bizony tudatosan kell a fontos döntéseket meghoznod. Tehetséged és ügyességed sokszor kihúz a kínos helyzetekből, a legtöbbször ki tudod menteni magadat, ha nem voltál elég következetes.

Tipp: Érdemes olyan munkát vállalnod, ahol a kreativitásodat kamatoztatni tudod, mert a fantáziád nagyon a helyén van. Azzal viszont számolj, hogy a legjobb helyeken nem csak ötletelni, teljesíteni is kell: muszáj lesz megemberelned magadat, ha szeretnél előrelépni.