A 7 legnépszerűbb újévi fogadalom

Sándor Alexandra
Írta: ,
A 7 legnépszerűbb újévi fogadalom
Ki mondta, hogy csak szilveszter estéjén tehetsz fogadalmat? Legtöbbünk számára az év első hetei egyfajta újrakezdésről, tiszta lapról szólnak, így bátrabban ígérünk változást magunknak. Nézd meg, melyek a legnépszerűbb célok, és tűzz ki magadnak te is legalább egyet!
„Többet fogok főzni!”
A főzés nemcsak az otthonteremtés szimbóluma, de a mindennapok során is praktikus, ha ügyesen mozogsz a konyhában. Olcsóbban egészségesebb ételeket készíthetsz magadnak, mintha folyton kajáldákból szereznéd be a harapnivalót.
Nem kell azonban rögtön mély vízbe ugranod! Kezdd heti egy-két könnyebb fogással, ha teljesen kezdő vagy, aztán jöhetnek egyre gyakrabban egyre bonyolultabbak. Mindig csak olyanba vágj, amihez kedved van. Ne kötelesség legyen a sütés-főzés, hanem sikerélményt adó időtöltés!
„Salátát választok az étteremben!”
Ha sikerül is berendezkedned az otthoni ételkészítésre, elkerülhetetlen, hogy néhányszor vendégségben vagy étteremben ülj asztalhoz. Anélkül is megválogathatod, mit eszel, hogy te lennél a rokonok, a barátok és a pincérek réme.
Egyszerűen kérd az öntetet külön egészben, esetleg olíva olajos mártást a majonézes helyett, hagyd el az aperitifet és válassz gyümölcsöt a csokis desszert helyett! Üdítő gyanánt a szénsavmentes ásványvíz is tökéletes, az adagok méretére pedig figyelj!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!