A 90-es években nőttél fel? 5+1 tipikus jel, ami elárul téged

Balatoni Dóra
Írta: ,

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nagyon büszke vagyok rá, hogy a 90-es években nőttem fel! Sokan nevetnek rajtam, amikor boldog nosztalgiával mesélek egy-egy olyan filmről vagy zenéről, ami akkoriban menő volt, ma pedig már sokan cikinek tartják. Összegyűjtöttem 6 olyan tényt, amelyek neked is ismerősek lehetnek, ha nagyjából velem egyidős vagy!

A kedvenc tévéműsorom máig a Játék határok nélkül

Vannak olyan dolgok, amelyek egyszerűen felülmúlhatatlanok: ilyen például a Játék határok nélkül! Gyermekkoromban az év legjobban várt időszaka volt a nyár, és nem csak a szünidő miatt.

Az egész család alig várta, hogy elkezdődjön a világ legszórakoztatóbb tévéműsora, amelyben a rikító sárga színbe öltözött magyar csapatnak lehetett szurkolni.

Felejthetetlen boldogság volt, amikor végre, sok évnyi drukkolás után megelőzve Európa többi országát, végre megnyertük a versenyt!

Bevallom, internetfüggő vagyok, az éjszakán kívül szinte nincs is olyan időszak, amikor ne lennék online. Fantasztikus dolognak tartom a világhálót, amely ma már az életünk szerves részévé vált.

Furcsa belegondolni, hogyan tudtunk enélkül élni!

Pedig még jól emlékeszem arra az időszakra, amikor nekünk még nem volt internetünk, és át kellett ugranom a szomszédhoz, ha szükségem volt valamire. Nekik ugyanis szinte elsők között volt internetük, méghozzá a betárcsázós fajta!

Ez azt jelentette, pár percet várni kellett, mire létrejött a kapcsolat. Utána pedig határtalanul boldog voltam, hogy beléphettem életem első email-fiókjába és megnézhettem, megérkezett-e a válasz az egy hete elküldött üzenetemre, ugyanis legutóbb csak ekkor volt lehetőségem internetezni.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató