Azok a 90-es évek! 8 dolog, amit te is biztosan imádtál – Emlékszel még rájuk?

Kerekes Vivien
Írta: ,
Azok a 90-es évek! 8 dolog, amit te is biztosan imádtál – Emlékszel még rájuk?

Mindegy, hogy a 90-es években még gyermek voltál, esetleg akkor élted a tini korszakodat, vagy léptél át a felnőttkorba – erre az időszakra te is biztosan nosztalgiával emlékszel vissza. Van, akinek a divat, míg másoknak a filmek vagy a zenék hiányoznak legjobban, de valószínűleg ezt a néhány dolgot te is imádtad a 90-es évek alatt!

Zene- és videokazetták fénykora Kép forrása: thelane.com

Ma már csak leülünk a laptop elé, és millió számra böngészhetjük YouTube-on a zenéket. De a 90-es évek alatt közel sem volt ilyen egyszerű a helyzet!

Sokszor órákig ültél a rádiós magnó előtt készenlétben, hogy a kazettádra fel tudd venni a kedvenc dalodat – és kifejezetten mérges voltál, ha a műsorvezető még beszélt, amikor a zene már elkezdődött.

Ugyanez volt a helyzet a filmekkel is. Már előre bekészítettétek a videokazettát, hogy a tévéből felvehessétek a kedvenc meséiteket: amikor pedig szünet következett, sportolókat megszégyenítő gyorsasággal rohantatok megállítani a felvételt. Elvégre ki akarná újranézni a reklámokat is?

Chat helyett levelezés Kép forrása: twitter.com

Ma már elég belépni a Facebookra, hogy észrevétlenül üzenetet küldjünk a legjobb barátainknak munka közben, de emlékszel még, milyen módszerrel kommunikáltál az általános iskolában?


Hogyan csetelsz?

Ezt árulja el rólad a virtuális nyelvhasználatod


Volt valami izgalmas abban, ahogy apró papírfecnikre írogattatok, és próbáltátok úgy eljuttatni egymáshoz, hogy a tanárotok ne vegye észre.

Arról nem is beszélve, amikor saját titkosírást fejlesztettetek ki, hogy mások még véletlenül se derítsék ki, miről beszélgettek!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!