7 szörnyen idegesítő Facebook-ismerős

Sándor Alexandra
Írta: ,

Még egy mindenmentes műsütemény, edzőtermi szelfi vagy politikai kinyilatkoztatás a hírfolyamban, és esküszöl, hogy megnyomod a törlés gombot? Vagy a helyesírási hibákat nem bírod? Összegyűjtöttük, kik a legszörnyűbb közösségi médiás felebarátok…

Az önjelölt dietetikus

Állandóan elrettentő „tényeket” posztol arról, hogy a szénhidrát halálos főgonosz, és mindenkinek meg kell ennie naponta legalább három egész lazacot. Fehérjeporral csinálja a pudingot, kísérleti fázisban lévő mesterséges édesítővel pedig a fagylaltot.

Gyümölcsöt egyikhez sem falatozik – legfeljebb egy kisebb alma felét, hiszen szerinte a fruktóz miatt rögtön úszógumihoz vezetne egy egész.
 
„Megettem egy negyed evőkanál krumplipürét. Most csinálhatok vastagbél-méregtelenítést a pilates órám előtt!” – kürtöli világgá, mire legszívesebben azonnal törölnéd őt.
Sporty Spice

Másról sem tud értekezni, csakis az edzéseiről. Alig nyitod ki a csipád, és máris azzal szembesülsz, hogy ő már két órája lenyomott egy edzést, aminek ismétlésszámra lebontva megörökítette a részleteit.

Hetente legalább egy öltözős – sportmelltartós szelfit közzétesz, hogy te is tanúja lehess a valaha volt legletisztultabb hátizom születésének.

 
Átfut az agyadon, hogy amiért nem ötven egykezes fekvőtámasszal kezdted a napot, talán nem is tart embernek.