6 szemüveg-trükk, ami megváltoztatja az életedet

Kerekes Vivien
Írta: ,

Veled is előfordult már, hogy az éjjeliszekrényeden tapogatva alig találtad meg a szemüvegedet, és amikor végre a kezed ügyébe akadt, azonnal le is verted? Pedig ennek nem kéne így lennie! Ha kíváncsi vagy, milyen egyszerű, mégis hasznos trükkökkel tudod megkönnyíteni az életed szemüvegesként, válogass az alábbi ötletek közül.

Így találhatod meg azonnal Kép forrása: refinery29.com

Valószínűleg te sem szívesen töltesz hosszú másodperceket az éjszaka közepén azzal, hogy a szekrényen a szemüvegtokod után kutakodsz.

Ráadásul mire sikerül óvatosan kitapogatnod, szinte teljesen fel is ébredtél.

Hogy mostantól egy pillanat alatt előkerítsd a tartót, fess rá foszforeszkáló festékkel egy vékony csíkot.

 Így rögtön ez lesz az első dolog, amit megpillantasz a sötétben, de mégsem lesz olyan fényes, hogy zavarjon a pihenésben.

Tökéletes kombináció!

Különböztesd meg

Nem elég, hogy szemüveg nélkül egyébként is nehezebben tudod elolvasni a feliratokat, de zuhanyozás közben még a vízcseppek és a pára is megnehezíti a dolgodat.

Hogy ne pazarold az idődet feleslegesen a találgatásra (és a vízszámlád se ugorjon meg), mialatt megfejted, épp a sampont vagy a tusfürdőt tartod a kezedben, húzz az egyik flakon köré egy színes hajgumit.

Így már messzebbről ki tudod találni, melyikre van szükséged, ha pedig mégsem, a tapintásból rögtön felismered, mit tartasz a kezedben.