6 dolog, amire a Szex és New York megtanított minket

Dienes Petra
Írta: ,
6 dolog, amire a Szex és New York megtanított minket

Kép forrása: HBO

Nem számít, hogy mennyi idő telt el az utolsó epizód bemutatója óta, a Szex és New Yorkot  sosem fogjuk megunni. Carrie, Samantha, Miranda és Charlotte valószínűleg sokunknak segített egy-egy nehezebb időszakot átvészelni – ezért sok dolog, amit a sorozatból megtanultunk még ma is örök igazsággal bír.

Szeresd magad mindennél jobban Kép forrása: jenny.gr

Egy ember van az életedben, akivel életed végéig együtt kell élned, ez pedig te magad vagy. Ahhoz, hogy ez a kapcsolat tökéletes legyen, az első és legfontosabb dolog, hogy elfogadd, becsüld és szeresd magad.

Ha tisztában vagy az értékeiddel és azzal, hogy mi azt amit érdemelsz, akkor sok feleges küzdelemtől és fájdalomtól megkímélheted magad.

Emlékszel, amikor Samantha szakított Richard-dal, mert folyton attól félt, hogy újra megcsalja? Akkor Richard azt mondta Samanthának, hogy „szeretlek”, amire Samantha azt felelte, hogy „én is, de magamat jobban”, majd később Smith-el is ugyanígy szakított.

Te sem érdemled meg, hogy boldogtalan legyél, ezért cselekedj mindig úgy, ahogy az a lelkednek a legjobb.

Szingliként is teljes értékű az életed Kép forrása: dianliwenmi.com

Emlékszel, amikor Carrie Manolója eltűnt egy babaváró bulin?

Ezután pedig még a vendéglátó Kira Carrie-t nevezte felelőtlennek, amiért Carrie 485 dollárt adott a cipőért – és nem akarta kifizetni az árát.

Ezután Carrie összeszámolta, hogy annyi pénzt költött arra, hogy Kira életét ünneple, hogy amellett az ő vacak 485 dollárja eltörpül, ezért úgy döntött, hogy közli Kirával, hogy férjhez megy saját magához és a nászajándék listája a Manolo Blahnik-ban van.

Hogy mi ebből a tanulság? Az, hogy Carrie nem hagyta magát lebecsülni, csak azért mert szingli és nincs „rendes élete”. Kiállt magáért, mert egy nő akkor is értékes, ha éppen nem családanya, vagy feleség, hanem egy sikeres szingli, aki néha megjutalmazza magát csodás lábbelikkel.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba