5+1 sztár, akit a soványsága miatt kritizálnak

Szőke Angéla
Írta: ,

Hollywood berkein belül állítólag nem létezik olyan, hogy valaki „túl sovány” és ha valaki felszed pár kilót, egyből címlapokon feszíti keresztre a média. Ennek ellenére több olyan híresség is van, akit azért vett szájára a sajtó – vagy a közösségi médián kommentelő átlagemberek - mert éppen túl vékony volt. Úgy látszik, egy nő bármit tehet, Hollywood és a közvélemény lehetetlen szépségideáljának sosem fog megfelelni, de az alábbi hölgyek reagáltak is a testükkel kapcsolatos rosszindulatú megjegyzésekre. Íme hat celebnő, aki a soványsága miatt kapott kritikát.

Az ausztrál színésznő először modellként robbant be a köztudatba, így természetes volt, hogy filigrán alkattal rendelkezik. 2017-ben azonban több kommentelő is anorexiásnak bélyegezte egy Instagram fotója alatt.

Ruby erre azt nyilatkozta, hogy nagyon frusztrálta, hogy a súlya beszédtéma lett, hiszen ez nem más, minthogy egyesek a saját elképzeléseiket és elvárásaikat erőltetik rá.

Azt is mondta, hogy nem szeretné, ha rajongói aggódnának érte, mert mindössze sokat edzett, hiszen három akciófilmet is forgatott egymás után.

 

A Szex és New York sztárjának súlya mindig is közbeszéd volt és maga Sarah is nyilatkozta, hogy tisztában van vele, hogy alakja vékonyabb az átlagnál.

Egy talkshow-ban arról beszélt, hogy azért sem hízott, mert egyrészt a munkája miatt egész nap magassarkúban kellett sétálgatnia a városban, másrészt megtehette, hogy otthon jógázzon az oktatójával, amíg gyerekére babyszitter vigyázott és tudja, hogy a legtöbb nő számára nem ez a realitás.

Ugyan állítása szerint a családjától örökölte a „sovány-géneket”, de az is segít, hogy egész nap a gyerekei után rohangál.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba