5+1 dolog, amit a sikeres emberek soha nem csinálnak

Balatoni Dóra
Írta: ,

Gyakran találkozunk olyan irigylésre méltó, sikeres és okos nőkkel, akikre szívesen nézünk fel és akár példaképek is lehetnének számunkra. Mindig lenyűgöz bennünket, hogy folyton képesek energiát meríteni és láthatóan harmónia és boldogság jellemzi az életüket. Szeretnénk mi is rájuk hasonlítani egy kicsit, ezért utánajártunk, mik is azok a dolgok, amelyeket az igazán okos emberek soha nem csinálnának. Talán tanulhatunk hibáinkból!

Mindaddig, míg az örömödet és elégedettségedet másokhoz méred, nem lehetsz igazán boldog. Amikor le tudod tenni a negatív élmények terhét, amikor nem veszed a válladra mások problémáit is, amikor örülni tudsz a te saját boldog pillanatodnak, akkor közelebb kerültél önmagadhoz, így a céljaidhoz és álmaidhoz is.

Természetesen szinte lehetetlen cél, hogy teljesen hidegen hagyjon téged, mit gondolnak mások, mégis érdemes inkább saját magadra koncentrálni.

Az érzések belülről jönnek, ne hagyd, hogy kívülről befolyásolják ezeket.

 

Nem felejtenek Kép forrása: erikabrechtel.com

Az intelligens emberek képesek a megbocsátásra, gyakran gyakorolják is ezt a képességüket, ám a megbocsátás közel sem jelenti azt, hogy egyúttal felejtenek is.

Ahhoz, hogy továbbléphessünk, muszáj megbocsátanunk, de nem szabad elfelejteni azt, ami történt.

Azáltal, hogy ezt teszed, egy biztonsági falat vonsz magad köré és felkészülsz arra, hogy esetleg ugyanaz a helyzet megtörténik a jövőben is.