5 osztálytárs típus, akik minden osztályban ott vannak – Te is emlékszel rájuk?

Zabolai Margit
Írta: ,
5 osztálytárs típus, akik minden osztályban ott vannak – Te is emlékszel rájuk?

Kép forrása: theodysseyonline.com

Osztály lenne-e nélkülük az osztály? Nem hisszük! Biztos, hogy ezek a karakterek a te tantermedben is ott ültek, és bár azóta digitális tábla lett a zöld festékes helyett, és eltűntek a Sailor Moon hercegnők a tolltartókról, ők biztos, hogy ma is ott vannak minden iskolapadban.

Minden tantárgyból tökéletesen teljesített, egyszerűen nem hibázott, és nem csak betéve tudta az összes beadandó dolgozat hatéridejét, de fejből, ABC-sorrendben mondta a névsort és biztos, hogy óra elején emlékeztette a tanárt, hogy mára felelést ígért.

Egy kicsit mindenki utálta, egy kicsit mindenki irigyelte, de az év végi dolgozatok előtt bárki hajlandó volt meghívni akármilyen házibuliba, ha cserébe a jegyzeteit is magával hozza.

Aki sosem tanult, mégis ötöst kapott Kép forrása: twitter.com

Ő volt a lehető leghangosabb a dolgozatírás előtti látványos agóniában, remegő ajkakkal ismételgette, hogy nem tanult semmit, és győzködött róla, hogy nem veszed eléggé komolyan, amikor azt mondja, hogy tényleg SEMMIT, tulajdonképpen el sem olvasta, ki sem nyitotta a könyvet, nincs is neki könyve és az előző évfolyamokra sem ő járt be, csak a testdublőre, igazából az iskolában is most van először.

Aztán mégis ötöst kapott, de legalábbis biztos, hogy 10 ponttal többet ért el az akármilyen teszten, mint te, és volt pofája azt mondani, hogy biztos, csak szerencséje volt.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?