5 nő, aki joggal vívta ki magának „az Y generáció női példaképe” címet

Berényi Nóri
Írta: ,
5 nő, aki joggal vívta ki magának „az Y generáció női példaképe” címet

Az alábbi nők fiatal koruk ellenére már letettek valamit az asztalra, és munkásságukkal, vagy egyszerűen csak a személyiségükkel inspirálják az embereket – nem hiába lettek ők az Y generáció példaképei!

Jennifer Lawrence Kép forrása: tumblr.com

Bár még csak 26 éves, a világ máris a lábai előtt hever, számos sikerfilmben szerepelt és bizony egy Oscar-díjat is bezsebelt már. Nem csak a fergeteges vörös szőnyeges esései miatt szeretjük, hanem azért is, mert kellő öniróniával rendelkezik, és szinte nincs olyan nyilvános megjelenése, ahol ne tudnánk rajta (és vele) kedvesen nevetni.

Tudja, hogy rengeteg fiatal lány példaképe, ezért szeretné őket arra inspirálni, hogyan fogadják el magukat úgy, ahogy vannak. Azt állítja, hogy mára már képes szeretni önmagát, nem törődve mások véleményével, és nem fog őrült diétákba kezdeni csak azért, hogy megfeleljen a hollywoodi trendeknek.

A fogyókúrához való hozzáállása pedig magáért beszél: „Soha nem fogok éhezni egy szerepért. Még mindig várok arra a filmre, amely elég ijesztő lesz ahhoz, hogy diétázni kezdjek, de egyszerűen nem történik meg. Legyőzhetetlen vagyok!

Amy Schumer Kép forrása: cupofjo.com

Még csak pár éve robbant be a köztudatba, mint színésznő: az áttörő sikert a 2015-ös Kész Katasztrófa c. film hozta meg számára.

Előtte stand up humorista volt, amit továbbfejlesztett, és ma már motivációs előadóként is járja a világot, persze nem a megszokott módon.

Szerinte a humor megédesíti az emberek életét, ezért unalmas tréningek helyett, inkább saját szerencsétlen példáival szemlélteti, hogyan kell igazán élvezni az életet úgy, hogy ne érdekeljen, mások mit gondolnak rólad. Valahogy így: „Egy nő vagyok gondolatokkal, kérdésekkel és sok mondanivalóval. Ha azt mondom, szép vagyok, ha azt mondom, erős vagyok, akkor senki más nem befolyásolhatja az életemet – csak én magam.” Érdemes figyelemmel kísérni őt, mert a szavai igazán motiválóak!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!