5 híres színésznő, akiről nem tudtad, hogy nem eredeti vörös

Szőke Angéla
Írta: ,

A hajunk identitásunk meglehetősen nagy része és egy feltűnő frizura sokat elmond viselőjéről. Hollywoodban szintén fontos lehet egy sztár számára egy ikonikus haj vagy hajszín. Sokan nem is változtatnak rajta, annyira védjegyükké válik frizurájuk. A „vörös démonok” mindig kiemelkedtek a mezőnyből és ez napjainkban sincs másképp, hiszen a vörös haj ritka és aki jól tudja viselni, az egyenesen ellenállhatatlan. Ennek ellenére meglepően sok olyan színésznőt imádunk vörös hajáért, aki valójában teljesen más hajszínnel született. Az alábbi öt híres színésznő, olyan stílusosan ver át minket, hogy csak kevesen tudják róluk, hogy hajkoronájuk nem is eredeti vörös.

Az egyik legikonikusabb kortárs vörös sztár, holott valójában szőke. Állítása szerint sok hajszínnel kísérletezett, de mivel eredeti eperszőke fürtjeihez a vörös passzolt a legjobban, megmaradt ennél a dögös árnyalatnál.

Ahogy ő nyilatkozott: „Imádok vörös hajat hordani. Ugyan eredetileg szőke vagyok, de imádok vöröshajú lenni.”

Annyi biztos, hogy hatalmas kék szemeit szépen kihozza a mélyvörös haj, így nem csoda, ha Emma így tetszik magának a legjobban.

 

A gyereksztárból szexi nővé érett Bella igazi kaméleonnak számít, ha hajról van szó, hiszen feketén is barnán is láthattuk már, azonban „civilben” mindig visszatér a dögös vöröshöz.

Lehet, hogy azért, mert színészi karrierjét ezzel a hajszínnel kezdte, vagy mert egyszerűen illik a személyiségéhez, mindenesetre annyira természetesnek hat rajta ez az árnyalat, hogy mindenki eredeti vörösnek hiszi.

Pedig ő is szőkének született, azonban olyannyira nem szereti eredeti angyali hajszínét, hogy mikor egy rendező arra kérte, hogy fesse szőkére a haját, Bella könnyekben tört ki.