4 dolog, amiben vitathatatlanul jobbak a férfiak a nőknél

Írta: ,

Ugye senki sem gondolta, hogy a nők meg a férfiak ugyanolyanok lennének? Nyilvánvaló, hogy a pasiknak teljesen máshogy működik az agyuk! Mi több, egyenesen másik bolygóról jöttek, nem is ugyanazt a nyelvet beszélik, és egészen más képességeik vannak. Az alábbiakban pedig egyértelműen jobbak nálunk...

Viccmesélés Kép forrása: indiaearl.com

1/4 Viccmesélés

Ez már eleve így van kitalálva, tudod, hogy a férfiak csajozós szöveget mondanak, a nők meg hallgatják. Ennek a fajfenntartás miatt kell így lennie.

Meg azt is hallottam, hogy van egy ilyen kromoszóma… vagy hormon… vagy agyi idegpálya… igen, szóval van egy ilyen területe az agyadnak, ami a viccmesélésért felelős, és ez a férfiaknak sokkal fejlettebb, mint a nőknek.

Sőt a nők sokszor nem is értik a viccet. Ezért van, hogy besértődnek, ha azt mondod nekik, hogy „Helló, cica, van gazdád?”. Pedig hát csak vicc, érted, de áh! Kár beléjük!

Számítógép-kezelés

2/4 Számítógép-kezelés

Most miért, láttál már női programozót? Jó, én mondjuk igen, de az biztos véletlen volt.

Vagy nem úgy gondolta. A szülei kényszerítették erre a pályára, de amúgy sem fog munkát kapni, hát tök fölöslegesen töri magát.

Most az egy dolog, hogy eleve az oviban úgy kezdik, hogy a lányok csak barbizzanak, a matekkal ne foglalkozzanak, de nem ezért nem lesz belőlük infós, hanem azért mondják ezt nekik, mert úgysem lennének jók benne. Tuti.

Figyelj, ezt mindenki tudja. Most minek erőltetni azt, ami nem megy?

Bútor összeszerelés

3/4 Bútor összeszerelés

Mert minden férfi franciakulccsal a kezében születik, és eleve a látásmód, meg a komplexebb gondolkodás, szóval érted, ezt most tényleg el kell ismerni.

És hát ugye eleve az egész biológiai felépítésük, szóval az izomtónusok meg minden, hát a férfiaknak úgy van tervezve a csuklyás izma, hogy be tudja húzni a csavaros szöget.

Ez a természet rendje, hát nem csodálatos?

4/4 Autóvezetés

Erről még egy tanulmány is volt! Most nem tudom, hogy ki írta, meg hol jelent meg, de figyelj, biztos, hogy a nők nem tudnak parkolni. Főleg, ha szőkék! Hallod, beállsz egy parkolóhelyre, bemész a fodrászhoz, kijössz szőkén, már nem tudsz kiállni! Tuti így van!

És a férfiaknak ez jobban megy, most nem azért, nem szexizmus meg ilyesmi, hanem ezek csak biológia tények, érted, hogy az evolúció során, amikor még a barlangban, akkor a férfiaknak sokkal fontosabb volt, hogy lássák, hogy van-e mamut a visszapillantó holtterében. Na. A nők meg csak bogyót szedtek. Aztán így alakult.

Vagy mégsem? :)