11:11 - Te is mindig ezt a kombinációt látod az órádon? Különleges üzenete van!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Észrevetted már, hogy bizonyos időközönként felbukkan az életedben ez a számsor? Feltűnt, hogy rendszeresen akkor pillantasz az órádra, amikor az 11:11-et mutat? Az egyes számnak a számmisztikában is különleges szerepe van, de ez a sorozat más üzenetet is tartogat.

Mágikus számsor Kép forrása: nicholeheady.typepad.com

A numerológiában a 11-es szám a spirituális megvilágosodásra, beteljesedésre, szerencsés életre utal, emellett pedig az esetleges új kezdet lehetőségére hívja fel a figyelmet.

A 11:11 az említetteken túl az ikerláng szerelmekre szintén utalhat.

Az ikerlángok a mitológia szerint egy anyagból teremtettek, de a nagy zűrzavarban szétváltak egymástól, így a lelkek a Földön addig bolyonganak vigasztalhatatlanul, míg egymásra nem találnak.

Mivel a 11:11 egymás tükörképe, illetve oda-vissza olvasva pontosan ugyanannyit jelent, rendszeres felbukkanása azt is mutathatja, hogy igazán közel jár hozzád a lelki társad – vagy már meg is találtad.

 

A 11-es szám Kép forrása: bookzingaforo.com

A 11-es szám nem csupán a kijelzőn ütheti fel a fejét, hiszen bárhol megjelenhet, és fontos üzenetet hordozhat számodra.

Ilyen pl.

az, ha egy sorsdöntő választás előtt állsz, nem tudod, mitévő legyél, de a segítségedre siet a 11-es, és megmutatja a helyes utat. Például azzal, hogy 11-es az egyik háznak a száma, amit kinéztél magadnak, de idáig tétováztál, megvedd-e.

Vagy éppen azzal, hogy elmész a kiszemelted meccsére, és látod, hogy 11-es mezben játszik – minden bizonnyal így adja tudtodra az univerzum, hogy nyugodtan tervezhetsz vele.

Persze ez csak akkor igaz, ha egyfajta különleges kapcsolódást érzel a 11-es számmal, úgy véled, végig jelen van az életedben.