Wellnesseznél? Ezek a legjobb lehetőségek belföldön

Raczky Júlia
Írta: ,
Wellnesseznél? Ezek a legjobb lehetőségek belföldön

Legszívesebben fognád magad és eltűnnél pár napra egy hazai wellness fürdőben, hogy kipihend a hétköznapok fáradalmait? Ha azon szerencsések közé tartozol, akik ezt meg is tehetik, akkor igazán kapóra jöhet számodra ez a lista, hiszen összegyűjtöttük, hova érdemes időzíteni a vágyott kikapcsolódást belföldön!

Eger és környéke nemcsak kiváló turistalátványosság és szuper kirándulóhely, de csodás wellnessfürdőket is találsz a közelben, ezért nem hibázhatsz, ha erre veszed az irányt!

Kiváló úti cél lehet például a Shiraz Hotel és a Saliris Resort Spa&Konferencia Hotel, hiszen mindkettő kitűnő értékeléseket tudhat magáénak!

Csábító étlapok, különleges masszázsok, egzotikus fürdőházak, szauna, és a gyógyító hatású, Sódomb elnevezésű hévízforrás vonzhat ide téged.

Tarcal Kép forrása: wellnesshetvege.hu

Ha minden érzékedet kényeztetnéd, akkor vedd célba a Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék szívében kiépült Andrássy Rezidencia Wine&Spa nevű helyet, ahol nem csak klasszikus wellness élménnyel várnak, hanem kitűnő borokkal is megismerkedhetsz!

Borgasztronómiai kalandozások, vinoterápiás masszázsok, tökéletes kikapcsolódás

Ugye jól hangzik?

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!