Wellnesseznél? Ezek a legjobb lehetőségek belföldön

Raczky Júlia
Írta: ,
Wellnesseznél? Ezek a legjobb lehetőségek belföldön

Legszívesebben fognád magad és eltűnnél pár napra egy hazai wellness fürdőben, hogy kipihend a hétköznapok fáradalmait? Ha azon szerencsések közé tartozol, akik ezt meg is tehetik, akkor igazán kapóra jöhet számodra ez a lista, hiszen összegyűjtöttük, hova érdemes időzíteni a vágyott kikapcsolódást belföldön!

Eger és környéke nemcsak kiváló turistalátványosság és szuper kirándulóhely, de csodás wellnessfürdőket is találsz a közelben, ezért nem hibázhatsz, ha erre veszed az irányt!

Kiváló úti cél lehet például a Shiraz Hotel és a Saliris Resort Spa&Konferencia Hotel, hiszen mindkettő kitűnő értékeléseket tudhat magáénak!

Csábító étlapok, különleges masszázsok, egzotikus fürdőházak, szauna, és a gyógyító hatású, Sódomb elnevezésű hévízforrás vonzhat ide téged.

Tarcal Kép forrása: wellnesshetvege.hu

Ha minden érzékedet kényeztetnéd, akkor vedd célba a Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék szívében kiépült Andrássy Rezidencia Wine&Spa nevű helyet, ahol nem csak klasszikus wellness élménnyel várnak, hanem kitűnő borokkal is megismerkedhetsz!

Borgasztronómiai kalandozások, vinoterápiás masszázsok, tökéletes kikapcsolódás

Ugye jól hangzik?

 

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!