6 szuper kutyabarát magyar szálláshely

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Egész gyerekkoromat végigkísérte egy csodálatos kutya, akihez nagyon ragaszkodtam. Bár biztos voltam abban, hogy őt követően nekem nem lesz kutyám, végül másként alakult: már öt éve velünk van az aprócska tacskónk. Ha lehet, vele még sokkal szorosabb a kapcsolatom, amiben nyilván közrejátszik az is, hogy felnőttként másfajta körülményeket tudok teremteni neki. Ráadásul az itthoni munkámnak köszönhetően tényleg szinte éjjel-nappal együtt vagyunk. Magától értetődik, hogy a nyaralásokból sem marad ki, nálunk kizáró ok, ha egy szálloda, hotel nem fogad kutyát. Szerencsére itthon is vannak kutyabarát helyek!

Közvetlen szomszédságunkban található a Szépalma Hotel és Ménesbirtok: a csodálatos környék akkor is megér egy látogatást kutyával, ha nem foglaltok szállást, csak egy finom ebédet töltenétek el itt.

A hotel már többször elnyerte az év kutyabarát szállása címet – joggal.

Van itt minden, amit a gyerekek és a kutyák is imádnak: lovak, mentett háziállatok, úgy, mint kecskék, bárányok, de szürke marhából is akad bőséggel.

Bámulatos kilátás nyílik a Bakony legmagasabb hegyére, és valóban karnyújtásnyira van az erdő, számos túraútvonal.

 

Szintén többszörös díjazott az őrségi Abbázia Country Club, ami hazánk egyik legcsodálatosabb vidékén helyezkedik el.

Ezek az apartmanok valóságos luxust kínálnak a kutyusoknak, akiknek még saját strand, és vendégváró falatok, apró meglepetések is dukálnak.

Sok kutyabarát szállásban sajnos időnként hátra kell hagyni a szőrős kedvenceket, de nem itt, ugyanis az ebek még az étterembe is bemehetnek – persze, ha jól neveltek. A szabadidőtöket pedig közösen tölthetitek a vadregényes erdőkben és virágos réteken.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!