Szórakoztató- és élménypark minden korosztálynak – Ha extrém kikapcsolódásra vágysz

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Szórakoztató- és élménypark minden korosztálynak – Ha extrém kikapcsolódásra vágysz

Ismerős az az érzés, amikor a család minden tagja máshol és máshogyan kapcsolódna ki, emiatt pedig nincs ötleted, hogy hova menjetek a hétvégén? Ha olyan helyet keresel, ahol egyszerre nyílik lehetőséged passzív időtöltésre, de a gyerekek számára is számos aktív program kínálkozik, érdemes ellátogatnod a Miskolctapolcán található Avalon Parkba. A Bükk szívében fekvő családi szórakoztató- és élménypark minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást jelent.

Játszópark kicsiknek és nagyoknak

A 2500 négyzetméteren megépített, hamisítatlan maya hangulatú birodalom különböző ügyességi, mászó- és ugráló elemekkel, csúszdákkal várja a kicsiket a legkorszerűbb biztonsági megoldások mellett, az évszakoknak megfelelően pedig rendezvények széles választékát kínálja minden korosztály számára.

Ne fájjon a fejed akkor sem, ha pároddal más programot választanátok, a játszóparkban gyermekmegőrző is igénybe vehető, ahol képzett animátorok gondoskodnak arról, hogy az apróbbaknak is örömteli időtöltésben legyen részük.

Teljes ellazulás finn rönkházakban

Ha fontos számodra az egészségtudatos életmód, az Avalon **** Superior Hotel szobáit Neked találták ki.

A speciális, finn HONKA rönkház technológiával készült épületek „lélegző” alapanyagokkal járulnak hozzá a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Ráadásul az apartmanok úgy lettek kialakítva, hogy a földszinti és tetőtéri szobarész önállóan is megközelíthető és használható, de igény szerint egybe is nyitható.

Októberben a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit a nem mindennapi lakosztály, így ősztől várjuk az élménybeszámolókat az ide ellátogatóktól!

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)