Spirituális, energiákat sugárzó helyek Magyarországon

Szirák Viki
Írta: ,
Spirituális, energiákat sugárzó helyek Magyarországon

A Földet körbeszelik azok a különleges energiavonalak, amelyeket szabad szemmel talán nem látunk, ám amikor ott vagyunk, annál inkább érzékeljük erejüket. Talán nem is tudtad eddig, de Magyarországon is vannak olyan varázslatos helyek, amelyek tele vannak spirituális energiával, és ha idelátogatsz, teljesen feltöltődve indulsz el hazafelé!

Ezt a helyet a Föld szívcsakrájaként is emlegetik, sőt, maga a NASA is megerősítette ezt az állítást. Ezért nem csoda, hogy rengetegen járnak ide megújulni, feltöltődni, kikapcsolódni, és sokakat úgy is vonz magához ez a környék, hogy nem is sejtik, milyen spirituális erők uralkodnak itt valójában.

Hiszen van a vidéknek egy megfoghatatlan, varázslatos energiája, ami nyugalommal árasztja el a látogatókat.

Mindegy, hogy melyik kilátóhoz indulsz el, tuti, hogy megérzed majd pozitív energiáit. Sőt, egyes legendák szerint ha a sziklafalra tapasztod a füled, a Földanya szívdobbanását is hallhatod!

Zalaszántóban, egy erdei tisztás kellős közepén található Európa legnagyobb buddhista szentélye, amelyet maga a 14. Dalai Láma avatott fel, még a 90-es években, és itt nyugszik Buddha néhány csontja is.

Ha lelki gondokkal küzdesz, vagy nem látod a kiutat valamilyen élethelyzetből, érdemes ide elzarándokolnod.

A helynek különleges energiái vannak, és már csak azáltal, hogy itt ülsz le gondolkodni, vagy akár meditálni, segíthet megtalálni a megoldást a gondjaidra.

Rengetegen számoltak be arról, hogy ide látogatva találták meg azt, amit mindvégig kerestek, úgyhogy érdemes egyedül érkezni, hogy tisztán halld a gondolataidat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!